Kuva: AOP

Rasistinen taksikuski järkytti laulajatähti Lily Allenia - kertoi tapahtuneesta julkisesti

31.10.2016 15:30 - Elisa Jalasjoki

Tähti joutui käymään läpi ikävän välikohtauksen taksinkuljettajan kanssa.

Vähemmistöjen puolustajanakin tunnettu laulajatar Lily Allen, 31, avautui perjantaina yhteisöpalvelu Twitterissä lähes 5,8 miljoonalle seuraajalleen kohtaamastaan tilanteesta, joka järkytti naista kovasti. 

Allen kertoo olleensa nousemassa taksiin kahden lapsensa kanssa, kun kuljettaja ilmoitti tälle, että hänen tulisi etsiä itselleen maahanmuuttaja kuljettajaksi. Mies myös solvasi Allenia kutsumalla tätä "typeräksi lumpuksi". Näin siis mitä ilmeisemmin siitä johtuen, että Allen on puolustanut muun muassa maahanmuuttajien oikeuksia. 

Tähti kertoo kokemuksen avanneen hänen silmiään entistä enemmän siitä, miltä syrjityistä mahtaa nykypäivän Amerikassa tuntua. Allen myös korostaa että muukalaisvihaa ja rasismia vastaan tulisi taistella entistä lujemmin. 

Katso Allenin julkaisemat twiitit alta. 

"Yritin päästä taksiin lapsieni kanssa. Kuljettaja katsoi minua ja sanoi 'etsi maahanmuuttaja kuljettamaan sinua, typerä lumppu'", Allen twiittasi. 

"Kun on tottunut elämään etuoikeutettua elämää, antoi tuo kommunikaatio minulle pienen palan siitä, miltä mahtaa tuntua olla syrjitty". 

"On niin paljon työtä tehtävänä. Mutta me voimme tehdä sen. Taistellaan yhdessä tätä typerää tietämättömyyttä vastaan. #otetaanmaammetakaisin"

Allen on toiminut aikaisemmin puhujana muun muassa useissa pakolaisia tukevissa tapahtumissa, sekä vieraili itse vastikään eräällä pakolaisleirillä. Vierailunsa aikana Allen aiheutti myös sosiaalisessa mediassa valtavan kohun todettuaan pienelle pakolaislapselle olevansa pahoillaan oman maansa toiminnan puolesta. 

Aiemmin Allen on myös muun muassa syyttänyt mediaa siitä, että se pyrkii hiljentämään julkisuuden henkilöt väittämällä, että nämä yrittävät vain edistää omia tarpeitaan. 

Lähde: Independent 

Lue myös: Mariah Carey katkaisi hiljaiselonsa sosiaalisessa mediassa - julkaisi paljon puhuvan kuvan, katso

Kilpailut

Uusimmat