Kuva: Splashnews.com

Petetyksi tullut Gwen Stefani avautuu kariutuneesta avioliitostaan: "Erityisen vaikea suhde"

02.11.2016 15:15 - Senni Loikala

Kolme lasta entisen muusikkomiehensä kanssa saanut amerikkalaispoppari muistelee avioliiton haasteita ja eron aiheuttamaa tunnemyrskyä.

No Doubt -yhtyeestä julkisuuteen noussut poppari Gwen Stefani, 46, puhuu Glamourille viime vuonna kariutuneesta avioliitostaan brittimuusikko Gavin Rossdaleen. Parin lähes 13 vuotta kestäneen liiton rikkoutumisesta uutisoitiin laajasti maailmalla.

Stefanille ja Rossdalelle siunaantui kolme yhteistä lasta: Kingston, 10, Zuma, 8, ja Apollo, 2. Laulaja myöntää haastattelussa, että avioero aiheutti hänessä myös häpeää.

- En tiedä, tulemmeko koskaan tapaamaan ihmistä, jonka avioliitto ei onnistunut ja joka ei tuntisi sillä tavalla, Stewani sanoo.

- Avioliitossa on tarkoituksena tehdä lupaus. Tahdot pistää kaikkesi peliin, jotta liitto onnistuisi. Pystyin katsomaan vanhempiani ylöspäin tässä asiassa, sillä he viettivät vastikään 50-vuotishääpäiväänsä.

David Rosseldale ja Gwen Stefani edustivat yhdessä vielä huhtikuussa 2015. Pari ilmoitti eroavansa saman vuoden elokuussa. (kuva: Splashnews.com)

Samanlainen ura ja julkisuus haastoivat

Avioliiton haasteisiin kuuluivat eri kotimaat ja molempien saama julkisuus, kertoo Stefani.

- Minun täytyi tehdä valtavasti töitä avioliiton eteen koko ajan, aivan kuten kaikkien muidenkin, mutta meidän liittomme oli erityisen vaikea. Lisätään siihen vielä se, että olimme kotoisin eri maista, työskentelimme molemmat musiikkialalla ja olimme julkisuuden henkilöitä.

Laulaja myöntää, että hän tuli aikoinaan pohtineeksi, että tulisivatko jotkut pitämään häntä epäonnistujana avioeron takia.

- Avioliitto oli yksi asia, missä en tahtonut epäonnistua. Ihmiset voivat sanoa minusta mitä vain, eikä se vaikuta minuun kauheasti. Mutta en tahtonut heidän ajattelevan minusta, että olin epäonnistuja. Siinä ei tosin ole mitään outoa, että tunsin niin.

Stefani on nykyään rakastunut nainen. Hän tapasi uuden kumppaninsa country-laulaja Blake Sheltonin, 40, The Voice -ohjelman kuvauksissa.

Gwen Stefani ja Blake Shelton Instagram-kuvassa. (kuva: Splashnews.com)

Olemme aiemmin uutisoineet, että Stefanin ja Rossdalen pettämisen olleen yksi syy avioeroon. Pääset juttuun tästä.

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat