Kuva: Fotolia / Kutonen

Tänään tv:ssä: Vuoden parhaassa elokuvassa näyttelee oikeita kodittomia - nenäliinat esiin!

09.11.2016 07:10 - Senni Loikala

Varustaudu nenäliinoilla, jos aiot tänään katsoa palkitun Onnen potkuja -draamaelokuvan.

Keskiviikkona televisiosta tulee Onnen potkuja -draamaelokuva, jonka koskettavuudesta ja laadukkuudesta saattaa kertoa jotakin se, että elokuva keräsi lähes 24 miljoonaa euroa lipputuloja jo ensimmäisen viikonloppunaan. Tämä on ensi-iltaviikonlopun osalta kaikkien aikojen ennätys Yhdysvalloissa.

Vuonna 2006 ensi-iltansa saanut Onnen potkuja on elämänkertaelokuva, joka perustuu yrittäjä Chris Gardnerin kovia takaiskuja sisältäneeseen elämään. Chris yrittää elättää perhettään, mutta vaimo lähtee matkoihinsa, ja mies jää yksin viisivuotiaan poikansa kanssa. Lopulta isä ja poika joutuvat San Franciscon kaduille asumaan.

Monet ovat pitäneet draamaa todella liikuttavana, joten nenäliinojen varaaminen on suotavaa. Elokuvan tunnelatausta saattaa lisätä myös se, että siihen palkattiin avustajiksi oikeita kodittomia ihmisiä.

Elokuvan pääosissa nähdään tosielämän isä ja poika Will ja Jaden Smith.

Onnen potkuja sai ehdokkuuksia useiden merkittävien elokuva-alan palkintojen saajaksi. Kaikkiaan se voitti kahdeksan palkintoa, joista italialainen perinteikäs elokuva-alan tapahtuma Capri Awards valitsi kyseisen draaman ”vuoden elokuvaksi.”

Katso Onnen potkuja -draaman traileri alta.

22.00
Kutonen
Onnen potkuja

Lue myös: Uuden Ring-elokuvan traileri vie yöunet - katso jos uskallat

Lue myös: Uudesta Pokémon-pelistä elokuva? Elokuva-alan tarjouskilpa käy kiivaana

Lue myös: Tinderistä tehdään elokuva: Luvassa maailman kamalimmat ensitreffit?

Kilpailut

Uusimmat