Kuva: Youtube/Warner Brothers

Näin sekopäinen oli Suicide Squad -elokuvan Jokeri - katso video kulissien takaa

14.11.2016 16:00 - Senja Rapila

Uusi behind the scenes -video osoittaa, että näyttelijä Jared Leto todella uppoutui täysillä rooliinsa Jokerina.

Kesällä elokuvateattereihin ilmestynyt elokuva Suicide Squad sai monet katsojat pettymään. Useat olivat odottaneet elokuvalta paljon enemmän muun muassa Jokeri-kohtauksia. Muusikko ja näyttelijä Jared Leton näyttelemältä Jokerilta nimittäin odotettiin paljon näyttelijä Heath Ledgerin kuoltua, joka oli monien mielestä se aito ja oikea Jokeri.

Kerroimme, että Leto teki paljon töitä, jotta pystyi tehdä roolihahmostaan mahdollisimman aidon. Hän muun muassa katsoi todella rajuja ja väkivaltaisia videoita, jotta hän pystyisi samaistumaan hahmonsa ajatusmaailmaan. Suicide Squad -näyttelijäkollega Margot Robbie kertoi myös aiemmin, että Leto oli kuvausten lomassa niin uppoutunut rooliinsa, että Robbie pelkäsi saavansa Jokeri-näyttelijältä köniin.

Nyt ristiriitaisia mielipiteitä herättäneestä elokuvasta on julkaistu ekstramateriaalia. Käsittelyssä on Jokerin rooli, joka vaati Jared Letolta uskomatonta omistautumista.

- Sinä aikana kun autoimme Jaredia luomaan Jokerin hahmon, minun piti tavallaan sanoa hyvästit Jaredille. Siinä oli se hetki, kun hän meni pois ja hänet korvasi hiljalleen ja varmasti Jokeri, elokuvan ohjaaja David Ayer kertoo videolla. 

Voit katsoa behind the scenes -videon alapuolelta.

Kerroimme myös elokuussa siitä, että eräs Suicide Squad -elokuvan katsonut fani pettyi Jokerin kohtausten vähyydestä niin paljon, että uhkasi vetää tuotantoyhtiön oikeuteen valheellisesta mainonnasta. Voit lukea siihen liittyvän artikkelin täältä.

Lue myös: Jared Leto roolistaan Jokerina: Joudun syömään kahden tunnin välein

Lue myös: Quentin Tarantino paljastaa: "Kunniattomat Paskiaiset -hahmo on paras luomukseni"

Kilpailut

Uusimmat