Kuva: AOP

Seksikkäin elossa oleva mies valittiin - katso kuvat 195-senttisestä komistuksesta!

15.11.2016 17:46 - Senni Loikala

Amerikkalaisnäyttelijä ja -showpainija Dwayne "The Rock" Johnson riemuitsee uudesta tittelistään.

Dwayne “The Rock” Johnson, 44, on saanut uuden sulan hattuunsa. Amerikkalainen viihdelehti People valitsi Johnsonin ”seksikkäimmäksi elossa olevaksi mieheksi.” Heinäkuussa Forbes puolestaan uutisoi, että Johnson on maailman parhaiten tienaava näyttelijä 58 miljoonan euron vuosituloillaan.

Johnson itse kertoo reagoineensa uuteen saavutukseensa näin:

- Sanoin ensin, että tämä on upeaa. Ja sitten mielessäni pyöri, että miten siistiä ja jännittävää tämä onkaan, hän sanoo People-lehdelle.

- Seuraavaksi ajattelin, että olen lähestulkoon saavuttanut huipun. En ole varma, mihin kannattaisi suunnata tämän jälkeen. Olen tehnyt kaiken, se oli sitten tässä, mies vitsailee.

Johnson kommentoi uutta saavutustaan tiistaina myös Instagramissa. ”Tämä tarkoittaa, että aion jatkossakin herätä neljältä aamulla treenaamaan, pitämään huolta läheisistäni, ajamaan autollani ja kertomaan tuhmia/nörttejä vitsejäni… äärimmäisen seksikkäästi tietysti.

Muistakaa, ettei seksikkyyttä saavuteta yrittämällä olla seksikäs. Niin vain tapahtuu luonnostaan, kun olet sinusta on mukavaa olla vain oma itsesi.

Katso komistuksen päivitys alta.

Näyttelijä ja painija kääntää katseita jo kookkaan ulkomuotonsa ansiosta. Johnson on 195 senttimetriä pitkä ja hän painaa yli 110 kiloa.

Tiistaina Johnson vierailee uusimman saavutuksensa maailman seksikkäimpänä miehenä ansiosta huippusuositussa, amerikkalaisessa The Ellen DeGeneres Show -keskusteluohjelmassa.

Johnsonilla on 11 kuukauden ikäinen Jamine-tytär pitkäaikaisen naisystävänsä Lauren Hashianin kanssa sekä 15-vuotias Simone-tytär aiemmasta avioliitostaan.

Katso alta kuumia valokuvia Peoplen valitsemasta maailman seksikkäimmästä elossa olevasta miehestä!

(kuva: Splashnews.com)

(kuva: Splashnews.com)

Katso alta vielä muutama seksikäs valokuva Johnsonista työssään näyttelijänä.

(kuva: Splashnews.com)

(kuva: Splashnews.com)

(kuva: AOP)

Lue myös: Dwayne "The Rock" Johnson yllätti pienen tyttärensä räävittömällä tavalla: "Näin isät tekevät"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat