Kuva: Senja Rapila

Seksikäs tv-kokki Sara Chafak, mikä on bravuurisi keittiössä?

20.11.2016 10:15 - Senni Loikala

Työn perässä reissaaminen pakottaa missikaunottaren syömään usein huoltoasemilla. Kotona ruoanlaitto on kuitenkin tärkeässä roolissa.

Vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak, 26, on näkynyt hiljattain usein televisiossa oman Sara Chafak suolasta sahramiin -ruokaohjelmansa tiimoilta. Voice.fi-sivusto tapasi Chafakin Naughty BRGR -ravintolan 1-vuotissyntymäpäivillä ja kysyi hänen suhteestaan ruoanlaittoon.

- Ruoka on yksi intohimoistani. Kokkaan kotona ollessani todella paljon, mutta usein elämäni on niin hektistä, että joudun syömään esimerkiksi hotellissa sitä, mitä on tarjolla, Chafak tuumaa.

Chafak matkustaa usein ympäri Suomea työkeikkojensa perässä ja tällöin myös huoltoasemien ateriat ovat tulleet tutuiksi.

- Inhoan huoltoasemien ruokia; olen aika nirso niille, koska niiden ravintoarvot eivät useinkaan ole hyvät. Olisi siistiä, jos huoltoasemat panostaisivat tuoreeseen, itse tehtyyn ja maistuvaan kotiruokaan. Se helpottaisi elämää kummasti, Chafak kertoo.

Entä mikä on Chafakin oma bravuuri keittiössä?

- Etsin vielä tänäkin päivänä sitä omaa bravuuriani, mutta jos jokin ruoka pitää mainita, niin tykkään usein käyttää ruoanlaitossa riisinuudeleita, sekoittaa niiden kanssa jotakin proteiinipitoista, kasviksia ja avokadoa, Chafak summaa.

Jos tahdot kokata Chafakin resepteillä, niin pääset niihin tästä.

Lue myös: Suomen seksikkäin nainen valittiin - Sara on ykkönen!

Kilpailut

Uusimmat