Kuva: Splash

Villiin legendaan vihdoin selvyys - väänsikö rock-laulaja tortut Axl Rosen mehutölkkiin?

26.11.2016 12:15 - Mika Parikka

Faith No Moren laulaja Mike Pattonista liikkuu paljon villejä huhuja, joista yksi on kuitenki ylitse muiden. Törkyisen huhun paikkansapitävyyteen saatiin nyt vihdoin selvyys.

Yksi härskeimmistä rock-legendoista sisältää kaksi kovan luokan laulajaa. Toinen miehistä on Guns N`Rosesin Axl Rose ja toinen Faith No Moren Mike Patton. Legendaarinen huhu juontaa juurensa vuoteen 1991, jolloin Faith No More ja Guns N`Roses olivat yhdessä kiertueella. 

Pattonista on aikojen saatossa liikkunut monia huhuja, mutta vuonna 1991 miehen huhutaan vääntäneen tortut Axl Rosen mehupurkkiin. Asiaa on puitu vuosia, ja taas vuosia kirjoissa ja ties missä, mutta vasta nyt huhulta katkottiin siivet.

Huhulta katkoi siivet Faith No Moren basisti Billy Gould, joka kuitenkin myöntää, että monet muut Pattonista levinneet huhut kuitenkin pitävät kutinsa. Gouldin mukaan bändi naureskeli aikoinaan railakkaasti, kun eriskummalliset huhut levisivät julkisuuteen.

Vaikka torttu appelsiinimehussa ei paikkansa pitänytkään, oli Axl Gouldin mukaan silti pahalla päällä useaan kertaan. Se on helppo uskoa.

Lähde: Team Rock

Lue myös: Tekeekö Guns N´Roses uutta materiaalia? Axl Rose vastaa

Lue myös: Axl Rose ei enää kirjoita nimikirjoituksia - taustalla yllättävä syy

Lue myös: AC/DC:n tuotantopäällikkö puolustaa: "Axl Rose ei ole diiva"

Kilpailut

Uusimmat