Kuva: Mikko Räsänen

Roope Salminen juontopestistään Putouksessa: "Yleisö on varmasti jo kyllästynyt minuun"

29.11.2016 18:15 - Iiro Myllymäki

Roope Salminen on ollut monessa tv-ohjelmassa mukana, mutta uskoo Putouksen sopivan itselleen kaikkein parhaiten.

Putous-viihdeohjelmasta alkaa kahdeksas tuotantokausi tammikuun 21. päivä. Ohjelmassa nähdään lukuisia uusia näyttelijöitä, mutta myös juontaja on vaihtunut. Tulevalla kaudella juontajana nähdään näyttävän muusikko- ja juontajauran tehnyt Roope Salminen, 26.

Salminen on aiemmin nähty televisiossa muun muassa Embuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa ja Uuden musiikin kilpailun juontajana. Pelottaako häntä, kyllästyykö yleisö hänen jatkuvaan esilläoloonsa?

- Varmasti yleisö on jo kyllästynytkin. Varmasti on ihmisiä, joiden mielestä on pyhäinhäväistys päästää minut Putoukseen. En kuitenkaan aio lukea nettikommentointeja, Salminen sanoo Voice.fi:n haastattelussa.

Salminen kertoo, että Putous-juontajan pesti on ollut hänelle unelma jo noin 16-vuotiaasta lähtien. Miehellä on runsaasti kokemusta improvisaatioteatterista suositussa Kolina-ryhmässä, jonka riveissä mies on heittänyt laskelmiensa mukaan yli tuhat keikkaa.

- Improvisaatiotaustastani on paljon hyötyä juontajana. Osaan varautua yllättäviin tilanteisiin enkä jäädy paineiden alla. Jos on olemassa jokin suomalainen ohjelma, johon sovin, se on Putous, Salminen sanoo.

Lue myös: Roope Salmisesta Putous-juontaja - katso myös muut tähdet!

Lue myös: Roope Salminen jätti keikoilla juhlimisen: "Kummasti on helpottanut"

Kilpailut

Uusimmat