Kuva: Fotolia

Sisarussuhde on ihmissuhteista läheisin - viisi painavaa syytä

01.12.2016 18:00 - Reija Saarinen

Sisarussuhteet kestävät läpi elämän.

Perheen väliset suhteet ovat ihmissuhteista niitä tärkeimpiä. Ne kestävät parhaimmillaan läpi elämän ja auttavat meidät yli myös niistä huonoimmista hetkistä.

Sisarusten välinen suhde on yleensä tiivis. Se kantaa vaikeiden aikojen yli ja antaa useimmiten pohjan koko elämän kestävälle ystävyydelle. Oli sisaruksia sitten yksi tai viisi, ovat ne aina yhtä tärkeitä.

Elite Daily listasikin tärkeimmät syyt sille, miksi sisarussuhde on elämän vahvin ja kestävin suhde.

1. Sisaruksesi ovat paikalla aina, kun elämässäsi tapahtuu jotain suurta. On sitten kyseessä häät, hautajaiset tai lapsen syntymä, ovat sisarukset tukena ja turvana.

2. He ovat ainoita ihmisiä maailmassa, joilla on lupa ja jonkinlainen oikeuskin hassutella kustannuksellasi tai tehdä pientä tinkiä. Siitä huolimatta he ovat myös niitä tyyppejä, jotka ovat aina valmiita puolustamaan sinua, eivätkä anna kenenkään tehdä sinulle pahaa.

3. Sisarus on usein se, jonka kanssa ajaudutaan ongelmiin, etenkin lapsuudessa ja nuoruudessa.

4. He ymmärtävät tarinasi ärsyttävistä sukulaisista ja muistavat samat ihanat kesät lapsuuden maisemissa. Heidän kanssaan ei koskaan tulekaan tylsää, kun aina voi muistella vanhoja ja haaveilla myös tulevasta.

5. Sisarukset ovat rinnallasi aina. He eivät lähde, vaikka tyttö- ja poikaystävät ympäriltä vaihtuisivatkin. He ovat niitä ihmisiä, joille voi soittaa aina, vaikka sitten keskellä yötä.

Lue myös: Perhe adoptoi tyttären salaa - sukulaisten reaktiot liikuttavat

Lue myös: Perhe haukkui homoseksuaalia sukulaistaan ravintolassa - vieressä istujan reaktio liikuttaa

Lähde: Elite Daily

Suosittelemme

Uusimmat