Kuva: AOP

Saara Aalto tunteikkaana: "Voittoni olisi todiste siitä, että kaikki on mahdollista"

10.12.2016 18:15 - Iiro Myllymäki

Saara Aalto muistelee X Factor -taipaleensa nousuja ja laskuja tuoreessa backstage-haastattelussa.

Saara Aalto kilpailee tänään illalla Ison-Britannian X Factorin suuressa finaalissa. Finaali käydään tuhansien ihmisten liveyleisön edessä legendaarisella Wembley Arenalla. X Factor -kilpailun Twitter-tilillä on nyt julkaistu Aallon videohaastattelu, jossa nainen muistelee vaiherikasta X Factor -taivaltaan areenan kulisseissa.

- En voi uskoa, että olen todella päässyt näin pitkälle, Aalto sanoo.

Hän muistelee, että X Factorin koelaulu oli yksi hänen elämänsä parhaita hetkiä. Aalto lauloi koelauluissa Sian Chandelier-kappaleen ja sai vuolaat kehut tuomaristolta.

- Tuntui siltä, että kaikki muuttui silloin. Ensimmäistä kertaa minusta tuntui siltä, että minut hyväksytään, Aalto sanoo.

Aalto päätyi kilpailussa Sharon Osbournen mentoroimaan yli 25-vuotiaiden ryhmään. Aallon kilpailu sai ikävän käänteen, kun Osbourne pudotti Aallon kilpailusta pois niin sanotussa kuuden tuolin haasteessa. Suomalaislaulaja ei luovuttanut vaan vaati tilaisuutta saada esittää vielä yksi kappale ja kääntää Osbournen pään. Aallon ranskankielinen Je Suis Malade -esitys ei saanut tuomaristoa eikä yleisöä puolelleen, ja Aallon kilpailu vaikutti olevan ohi.

- Kuuden tuolin haaste oli aika kamala, jos nyt rehellisiä ollaan, Aalto sanoo haastatteluvideolla.

Aalto sai jatkaa kisassa Nicole Scherzingerin jakaman villin kortin turvin ja pääsi mukaan suoriin lähetyksiin.

- Olen aina halunnut esiintyä livenä televisiossa miljoonien ihmisten edessä. Ja nyt olen tässä ja saatan jopa voittaa! Olisi niin upeaa voittaa, kaikkien niiden kamppailujen jälkeen. Olisin todiste siitä, että kaikki on mahdollista.

Lue myös: Sharon Osbourne: "Jos ihmisellä on kunnianhimoa, hän ei voi jäädä Suomeen"

Kilpailut

Uusimmat