Odotettu videopalvelu saapui Suomeen - haastaa Netflixin

14.12.2016 15:59 - Teknavi / Janne Laakso - mobiili.fi

Tarjolla on tässäkin palvelussa elokuvien lisäksi originaalejakin sarjoja.

Amazon Prime Video -palvelu on tästä päivästä alkaen tarjolla yli 200 maassa, mukaan lukien Suomessa.

Hyvin näkyvästi Jeremy Clarksonin ja muiden entisen Top Gear -tähtien saattelemana koko maailman tietoisuuteen ponnistaneen Amazonin The Grand Tour -sarjaa tähdittävät Clarkson sekä Richard Hammond ja James May paljastivat jo marraskuussa, sarjan ensimmäisen jakson julkaisun aikoihin, että Amazon laajentaisi videopalvelunsa maailmanlaajuiseksi. Nyt tuo lupaus on täytetty, kun palvelu on julkaistu eri puolilla maapalloa.

The Grand Tourin lisäksi Amazon Prime Video sisältää monia muita Amazon Original -sarjoja, mutta tarjolla on myös muiden tuotantoyhtiöiden TV-sarjoja sekä elokuvia.

Suoratoistopalvelun hinta normaalisti on 5,99 euroa kuukaudessa, mutta tutustumistarjouksena uudet asiakkaat saavat nyt ensimmäiset kuusi kuukautta hintaan 2,99 euroa kuukaudessa. Palveluun voi tutustua maksuttoman seitsemän päivän jakson ajan.

Amazon Prime Video -sovellus on tarjolla joillekin LG:n ja Samsungin älytelevisioille sekä Android- ja iOS-laitteille. Mobiilisovellukset löytyvät App Storesta sekä Google Playstä. Lisäksi katselu onnistuu tietokoneella. Palveluun voi tutustua osoitteessa PrimeVideo.com.

Lue myös: Löytyikö netistä ilmainen Netflix? Voit katsoa laillisesti tuhansia leffoja ja tv-sarjoja maksutta

Lue myös: Netflixin uusi sarja näyttää upealta ja vaikuttaa kuumottavalta - katso traileri

Yhteistyössä Teknavi

Kilpailut

Uusimmat