Kuva: AOP

Sinkkuelämää-kaunotar on onnellinen ilman lapsia - "Ne ovat odotuksia, mitä yhteiskunnalla on"

20.12.2016 08:15 - Senja Rapila

Samanthaa hittisarjassa näyttelevä Kim Cattrall, 60, ei ole hankkinut lapsia - ja on onnellinen siitä päätöksestä.

Sinkkuelämää-sarjasta tunnettu Kim Cattrall, 60, näyttelee suositussa sarjassa Samanthaa, joka elää villiä sinkkuelämää, vaikka muut perustavatkin jo perheitä. Cattrall ei ole myöskään oikeassa elämässä hankkinut lapsia ja on onnellinen päätöksensä suhteen. Hän ei halua elää elämäänsä yhteiskunnan odotusten mukaisesti.

- Minulla ei ole lapsia, en ole naimisissa - ne ovat tiettyjä odotuksia, mitä yhteiskunnalla on. Jotkut ihmiset sanovat, että minun on pakko olla yksinäinen. Toiset kuitenkin sanovat, että hyvä juttu! Cattrall on kertonut.

- Olen kuitenkin onnellinen päätösteni kanssa, joita olen tehnyt elämässäni. En ole tehnyt niitä aivan sattumanvaraisesti, vaan olen todella ajatellut niitä. Pohjimmiltani olen kuitenkin tiennyt, että ne ovat oikeita.

Vaikka Cattrall ei ole koskaan hankkinut omia lapsia, on hänellä monia ei-biologisia lapsia elämässään.

- Vain koska sinulla ei ole lapsia, ei se tarkoita etteikö sinulla olisi äidinvaistoa. Minulla on elämässäni paljon nuoria henkilöitä, joita mentoroin ja autan elämässä. He saavat siitä jotain, toivon, ja minäkin saan hurjasti irti siitä. Rakastan heitä.

Lähde: Female First

Lue myös: Sarah Jessica Parkerin villi Sinkkuelämää-teoria: Ystävykset pelkkää Carrien mielikuvitusta?

Lue myös: Sinkkuelämää-tähti puhui ahdistuksestaan: "En aikaisemmin kertonut kenellekään"

Kilpailut

Uusimmat