Kuva: YouTube

Ihmiset tekevät räävittömiä huomioita Yksin Kotona -elokuvasta: "Miksei hän soittanut poliisille?"

21.12.2016 23:15 - Mika Parikka

Yksin Kotona on kaikkien jouluelokuvien äiti. Sen lisäksi, että se kertoo kyseenalaisista vanhemmista, ihmiset ovat tehneet siitä sangen hämmentäviä huomioita.

Joka ikinen joulu se valtaa television. Nimittäin Yksin Kotona -elokuva. Macaulay Culkinin näyttelemä poika unohdetaan joka ikinen joulu yksin kotiin, ja joka ikinen vuosi hän joutuu taistelemaan murtovarkaita vastaan omassa kodissaan.

Elokuva nauttii edelleen suurta suosioita. Yleisö löytää sen joka ikinen vuosi, mutta nykyään ihmiset huomaavat siinä myös hyvin hämmentäviä epäkohtia. Epäkohdat tulee tietenkin jakaa Twitterissä koko maailmalle.

Alla parhaita huomioita, jota ihmiset ovat elokuvasta huomanneet:

"Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän ihmettelen, että mitä McAllisterien isä tekee työkseen kustantaakseen tällaisen talon ja yhdeksän hengen matkan Pariisiin"

"Katsooko joku Yksin Kotona -elokuvaa? Olen nyt puolessa välissä. Miksei hän ole soittanut poliisille?"

"Tiedä häntä, mutta jos minä sotkisin kotini kuten tuo poika, murtovarkaita tai ei, äitini antaisi minulle todella pahasti selkääni"

"Mahtavaa, kuinka murtovarkaat ovat valmiita riskeeraamaan kirjaimellisesti henkensä ja raajansa saadakseen videonauhurin "

Lähde: Viral Thread

Lue myös: Kaikkien aikojen karmein kauhuelokuva valittiin - oletko samaa mieltä?

Lue myös: Mitä ihmiset tekevät jäädessään yksin kotiin? "Miehet masturboivat, naiset tanssivat"

Kilpailut

Uusimmat