Kuva: AOP

Tupacin vankilasta lähettämä K18-kirje saa posket punottamaan: "Onko sinua nuoltu kuin tikkaria?"

09.01.2017 20:45 - Senja Rapila - Luettu 16 934 kertaa

Edesmenneen räppärilegendan kirje on saanut julkaisun jälkeen varmasti monet naiset huokailemaan ja punastelemaan.

Edesmennyt räppäri Tupac Shakur on yksi maailman suosituimmista ja arvostetuimmista räppäreistä. Sananikkari on kirjoittanut vankila-ajoillaan "rakkauskirjeen", joka on lähtenyt kiertoon miehen kuoleman jälkeen. Kirje on hyvin avoin ja seksuaalinen, ja se saa helposti jokaisen naisen - ja miksei miehenkin - korvat punottamaan.

Tupac kirjoitti kirjeen vuonna 1995, kun hän istui tuomiota seksuaalisesta väkivallasta. Tuolloin nuori fani väitti Shakurin raiskanneen hänet vuoden 1993 loppupuolella. Nyt kirjoitettu kirje on päätynyt huutokauppaan. Goldin Auctions -huutokaupan pitäjä Ken Goldin uskoo, että hän voi saada kirjeestä jopa 23 700 euroa.

Pieni varoituksen sana: Tupacin lähettämä kirje ei välttämättä siis sovi luettavaksi työpaikalla, sillä se saattaa nostaa pienoisen punan poskille kaikkine härskeine ilmaisuineen. Voit lukea muutamat vapaasti suomennetut kohdat alapuolelta:

"Toivon, ettet ajattele, että unohdin sen intohimoisen kirjeen, jonka lähetit minulle... tässä on vastaukseni.

Onko sinun käsiäsi ja silmiäsi koskaan sidottu, onko sinua riisuttu täysin ja pesty päästä varpaisiin vaahtokylvyssä? Onko sinua koskaan öljytty alakerrasta ja hierottu hitaan, sensuaalisen musiikin tahtiin? Onko sinua koskaan sidottu sängyn päätyyn ja nuoltu kuin tikkaria? [...]

"Tiedätkö, mitä n*kru voisi tehdä kurkulla, baby oililla ja täydellä kondomipaketilla?"

Voit lukea koko kirjeen täältä.

Lähde: TMZ

Lue myös: Tupacin kaksoisolento palkattiin näyttelemään häntä - pysäyttävä yhdennäköisyys

Lue myös: Tupacin elämänkertaelokuva valmistuu hiljalleen - ensimmäinen traileri julki

Uusimmat