Kuva: AOP

Rob Kardashian julkaisi suloisen kuvan esikoisestaan - "Olen niin kiitollinen ja onnellinen"

11.01.2017 16:45 - Senja Rapila - Luettu 1 205 kertaa

Kuvassa tuore isä juhlistaa Dream-vauvan kaksikuukautispäivää.

Robert Kardashianin, 29, ja hänen kihlattunsa Blac Chynan, 28, myrskyisästä on-off -suhteesta on uutisoitu sen jälkeen, kun Chyna synnytti pariskunnan esikoistyttären Dreamin. Nyt pariskunta vaikuttaa olevan kuitenkin onnensa kukkuloilla ja juhlistaakin tyttärensä "syntymäpäivää" joka kuukausi sosiaalisessa mediassa.

Viimeisimmässä kuvassa Robert suukottaa rakastavasti kahden kuukauden ikäistä Dream-vauvaansa päälaelle. Kuvan yhteyteen hän on kirjoittanut koskettavan kirjeen, joka tiivistää tuoreen isän rakkauden.

"Dream-vauvalla oli tänään ensimmäiset kuvaukset, ja hän on nyt kahden kuukauden ikäinen! Wooohoooo. Halusin pojan, mutta nyt kun minulla on minun tyttöni, olen niin kiitollinen ja onnellinen hänestä, enkä haluaisi muuttaa mitään", Rob kirjoitti lisäämänsä kuvan yhteyteen.

"Hän on parasta maailmassa ja rakastan häntä niin paljon. Kiitän luojaa päivittäin hänestä, sillä hän on paras - ja paras ystäväni. Rakastan häntä niin paljon!"

Voit katsoa suloisen kuvan alapuolelta.

Kardashian kihlasi mallirakkaansa vuoden 2015 huhtikuussa. Joulukuussa kuitenkin uutisoitiin, että pariskunta olisi eronnut. Vuoden vaihteessa pariskunnan kerrottiin olevan jälleen yhdessä, ja viimeisimpien tietojen mukaan he eivät ole eronneet sen jälkeen.

Lue myös: Rob Kardashianin kihlattu on ylpeä raskauskiloistaan - julkaisi kuvan vaa'alta

Suosittelemme

Uusimmat