Kuva: AOP

Britney Spearsin elämästä tehdään elokuva - katso kuvat pääroolin esittäjästä

24.01.2017 09:45 - Senni Loikala

Britney Ever After -elokuvasta julkaistiin ensimmäinen traileri.

Maailmankuulusta amerikkalaispopparista Britney Spearsista, 35, on tekeillä omaelämäkerrallinen tv-elokuva. Britney Ever After saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 18. helmikuuta. Elokuvasta julkaistiin maanantaina ensimmäinen traileri, jolla on pituutta puoli minuuttia.

Elokuvassa Spearsin roolin näyttelee australialainen Natasha Bassett, 23, joka on näytellyt aiemmin esimerkiksi australialaisamerikkalaisessa Camp-sarjassa.

Britney Ever After -elokuva näyttää tähden nousun julkisuuteen 2000-luvun taitteessa ja lisäksi siinä käsitellään aiheita aina Spearsin teinivuosista kuuluisaan hermoromahdukseen. Vuonna 2007 Spears ajeli päänsä kaljuksi, mikä myös näytetään elokuvassa, ja hyökkäsi auton kimppuun sateenvarjon kanssa. Myöhemmin Spears menetti väliaikaisesti lastensa huoltajuuden holtittoman käytöksen ja julkisten epävakaiden esiintymisten vuoksi.

- En sano, että olisin voinut hyvin, koska niin ei ollut, Bassett sanoo trailerilla.

- Kaikki on tavallaan sumuista, tiedäthän, ennen kuin putoat aivan pohjalle. Tahdon olla vahva fanieni takia. He auttavat minua jaksamaan.

Glamour-lehden mukaan elokuva ei ole saanut Spearsin tai hänen taustajoukkojensa siunausta.

Katso tuore traileri alta.

Jos traileri ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Bassett edusti Australian Academy of Cinema and Television Arts -järjestön palkintogaalassa tammikuun alussa kultaisessa paljettimekossa. Onko sinusta Bassettilla ja Spearsilla selvää yhdennäköisyyttä?

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Katso alta vielä vertailukohdaksi kuva Spearsista vuodelta 2007, jolloin hän oli suurin piirtein samanikäinen kuin Bassett nykyään.

(kuva: AOP)

Lue myös: Britney Spearsin keikalta ei seksikkyyttä puutu - katso kuvat näyttävistä esiintymisasuista

Kilpailut

Uusimmat