Kuva: AOP

Missikaunotar saapui punaiselle matolle rintaleikkauksen arvet esillä

26.01.2017 10:15 - Rea Tallgren

Danielle Lloyd on puhunut avoimesti siitä, kuinka pieleen mennyt rintaleikkaus tuhosi hänen itsetuntonsa. Arvista huolimatta Lloyd on uskomattoman upea ilmestys.

Danielle Lloyd on entinen Miss Englanti, joka on puhunut avoimesti pilalle menneestä rintaleikkauksestaan ja sen vaikutuksista hänen itsetuntoonsa. Kolmen pienen pojan äiti on tunnustanut, että pilalle mennyt rintaleikkaus sai hänen itsetuntonsa niin maahan, että se ajoi hänen avioliittonsa jalkapalloilija Jamie O'Haran kanssa karille. Lloyd syyttää erosta itseään, vaikka O'Hara jäikin kiinni pettämisestä.

33-vuotias kaunotar osallistui hiljattain Botched Up Bodies -ohjelmaan. Lloyd kertoi sarjassa koskettavasti siitä, miten rankkaa pilalle menneen rintaleikkauksen seuraukset on ollut kestää. Hänen silikoninsa romahti vuonna 2012, ja hänelle tuli veritulppa. Lloyd kertoi sarjassa olleensa hengenvaarassa, ja saaneensa runsaasti verensiirtoja selvitäkseen. Rinnat myös jäivät rujon näköiseksi, kun silikonit oli poistettava lopulta kokonaan.

Ohjelmassa lääkärit yrittävät parhaansa mukaan korjata kauneusleikkauksissa pilalle menneitä kehonosia. Myös Lloydin rinnoista pyrittiin tekemään sellaiset, joihin hän olisi voinut olla tyytyväisempi.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Tuoreissa, National Television Awards -gaalassa napatuissa kuvissa, Lloydin rintojen arvet näkyvät selvästi. Niistä huolimatta Lloyd näyttää uskomattoman upealta yönsinisessä mekossaan ja juhlavassa kampauksessaan. 

Lloyd on myös löytänyt rinnalleen uuden rakkaan, jonka seurassa hän tuntee itsensä itsevarmaksi ja kauniiksi. Pariskunta kihlautui muutama kuukausi sitten ja elää nyt onnellista uusperheen elämää Lloydin kolmen lapsen kanssa. 

Katso tyrmäävät gaalakuvat Lloydista alta. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Otsaan ruiskutetut täyteaineet tuhosivat naisen ulkonäön karmivalla tavalla: "Tunsin olevani hirviö"

Lue myös: Otsaan ruiskutetut täyteaineet tuhosivat naisen ulkonäön karmivalla tavalla: "Tunsin olevani hirviö"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat