Kuva: Fotolia

Suomalaisnaiset paljastivat noloimmat hetkensä radiolähetyksessä: "Kakkasin hotellin vessan tukkoon"

02.02.2017 11:11 - Anna Hopi

Suomalaisnaisten elämään mahtuu paljon tosielämän komediaa ja noloja tilanteita, joita he kertoivat Iskelmän Aamuklubin juontajille.

Iskelmän Aamuklubin Pauliina Puurila ja Mikko Siltala kyselivät suomalaisnaisilta suorassa radiolähetyksessä ja myös Facebookin välityksellä, mitkä ovat noloimpia tilanteita, jotka ovat tulleet tosielämässä vastaan. Kävi ilmi, että Iskelmän kuulijoilla on paljon huvittavia kokemuksia, joita jakaa.

"Kyllä se on se, kun jumpalla pääsee paukku kesken kaiken", kertoi eräs kuulija.

"Menet gynekologille ja huomaat, että sulla on jäänyt muutaman kerran jalkakarvat ajelematta. Vielä kivempi, jos gynekologi on mies," paljasti toinen Iskelmän kuuntelija.

"Se, kun sinulla on valkoiset housut ja housujen läpi tulee kuukautiset. Nouset vaan penkistä, ja tunnet märät housut, "tunnustaa eräs nainen.

Pauliinalle ja Mikolle nolot tilanteet ovat itselleenkin tuttuja. Heistä on tärkeää osata nauraa itselleen - koskaan ei esimerkiksi tiedä, mitä suorissa lähetyksissä tapahtuu. (kuva: Mikko Räsänen)

"Roikkuva räkä nenässä ja levinneet meikit. Kamalinta on, jos kukaan ei sano siitä mitään," kertoo yksi naiskuulija.

"Kiireaamun mokat: yksi paplari takaraivolla, vain toisessa silmässä ripsiväriä ja paitakin nurinpäin, " kertaa toinen naiskuulija arkensa tapahtumia.

"Esittelet henkiköt toisilleen ja yhtäkkiä toisen nimi unohtuu! Ihan kauheaa ja varsinkin jos on vielä entuudestaan tuttu nimi, " nauraa eräs nainen.

"Kerrot tekstiviestillä omasta mielestäsi mehevän juorun henkilöstä X ja lähetät epähuomiossa tämän viestin juuri tälle henkilölle, koska ajattelit häntä, " kauhistelee toinen nainen.

"Kerran minulla oli jäänyt käytetyt pikkuhousut yökyläreissulta kangaskassiin. Kävin sitten illalla ostoksilla lähi-Siwassa ja heitin kassin sinne kassan jälkeiselle pakkauspisteelle. Tietty ne pikkarit lensi sieltä samalla ja laskeutuivat lähelle myyjää," muistelee eräs kuuntelija.

Kuuntele alta radiolähetyksen parhaimmat palat, jossa noloimmat kokemuksensa kertoivat Iskelmän suorassa lähetyksessä Niina ja Kati.

Niinalla on esimerkiksi huvittava tarina lontoolaisesta hotellista, jonka vessat menivät tukkoon, kun hän kävi siellä isommalla hädällä.

Aamuklubi on arkiaamuisin klo 6-10 Iskelmän taajuudella. Äänessä Mikko Siltala ja Pauliina Puurila.

Lue myös: Iskelmän Aamuklubille uusi vahvistus - Pauliina, 40, radioääneksi!

Kilpailut

Uusimmat