Kuva: AOP

Katy Perry vitsaili Britney Spearsin kuuluisasta hermoromahduksesta - kritiikkiä satelee

13.02.2017 17:15 - Iiro Myllymäki

Katy Perry kertoi Grammy-gaalan punaisella matolla, ettei ole vielä ajellut päätään kaljuksi. Tällä hän viittasi Britney Spearsin kymmenen vuoden takaisiin vaikeuksiin.

Uuden singlen viime viikolla julkaissut Katy Perry, 32, kertoi kuulumisiaan juontaja Ryan Seacrestille eilen Grammy-gaalan punaisella matolla. Perry kertoi haastattelussa, miksi hän piti taukoa ennen kuin palasi täysillä takaisin musiikkibisnekseen. Edellisen albuminsa Perry julkaisi vuonna 2013.

- Pidin huolta mielenterveydestäni, Perry selitti taukonsa syytä.

Seacrest kysyi tämän jälkeen, miten tauko sujui.

- Fantastisesti. Enkä ole vielä ajellut päätäni kaljuksi, Perry vastasi.

Voit katsoa videon haastattelutilanteesta alta:

Vastauksellaan Perry selvästi viittasi toisen pop-tähden, Britney Spearsin, surullisenkuuluisaan hermoromahdukseen vuonna 2007. Tuolloin sekavasti käyttäytynyt Spears ajeli päänsä kaljuksi. Tämän jälkeen Spears kirjoittautui vieroitukseen ja päätyi myöhemmin myös psykiatriseen sairaalahoitoon.

Paljon kritiikkiä Twitterissä

Perryn vitsailu on saanut osakseen paljon kritiikkiä Twitterissä.

”Katy Perry pilkkaa Britney Spearsia punaisella matolla. Ei hyvä! Onnea vaan uuden sinkkusi kanssa”, kommentoi T. Kyle.

”Häntä vain harmittaa, että Britneyllä on Grammy-palkinto ja Britney myy paremmin kuin hän, vaikka onkin ollut jo 20 vuotta alalla”, kirjoittaa nimimerkki @ForeverFeel1ng.

"Katy Perryllä ei ole tyylitajua. On törkeää vitsailla Britney Spearsin mielenterveysongelmista, kun niin monet kärsivät samanlaisista asioista eivätkä saa apua mielenterveysongelmiin liittyvän stigman takia", kirjoittaa nimimerkki @bmby_sapphire85.

Perry puhui hiusten ajelemisesta kaljuksi myös toisessa punaisen maton haastattelussa. Blondiksi hiuksensa värjännyt nainen puhui tässä haastattelussa, että on kokeillut jo kaikkia hiusvärejä.

- Ainoa mitä en ole kokeillut, on hiusten ajeleminen kaljuksi. Säästän sen tyylin siihen hetkeen, kun minulle tulee julkinen hermoromahdus, Perry sanoi:

Lue myös: Katy Perry julkaisi uutta musiikkia Bob Marleyn lapsenlapsen kanssa - kuuntele kupliva biisi

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat