Kuva: AOP

Twitter-käyttäjät kärkkäinä: Kylie Jennerin vaatemalliston asukokonaisuus härski plagiaatti?

15.02.2017 09:15 - Senja Rapila

19-vuotias kaunotar on joutunut plagiointikohun keskelle, sillä hänen uskotaan kopioineen vaatemerkki Cake Asian yhden asukokonaisuuden.

Kylie Jenner, 19, on avannut The Kylie Shop -verkkokauppansa ystävänpäivänä. Eräs verkkosivuilla oleva vaatekokonaisuus on kuitenkin saanut sosiaalisen median sotajalalle, sillä se näyttää monien mielestä toisen vaatemerkin malliston kopiolta.

Kyseessä on The Kylie Shopin college-asu, jossa on hihoissa ja lahkeissa liekkejä. Monet uskovat, että Kylie olisi kopioinut tyylin vaatemerkki Cake Asialta, jolla on hyvin samankaltainen asukokonaisuus mallistossaan.

Voit verrata tuotteen samankaltaisuutta alapuolella olevista kuvista.

Sosiaalisessa mediassa monet ovatkin raivostuneet Kylielle ja vaatineet tätä muokkaamaan omaa brändiään. Muun muassa Twitterissä julistetaan, että seurapiirikaunotar on härskisti kopioinut tuottensa Cake Asian mallistosta.

Kaiken lisäksi The Kylie Shop on käyttänyt samaa mallia, räppäriä nimeltä Offset, mainostaessaan asua. Voit katsoa kuvat alapuolelta. 

Eräs Twitter-käyttäjä on kuitenkin huomauttanut, että nykyään liekit ovat muodissa. Niitä nähdään runsaasti eri vaatemerkkien mallistossa, joten kopiointi ei välttämättä ole ollut tahallista. Silti monia jaksaa mietityttää, kuinka Jenner on saanut miltei täysin samanlaiseen asukokonaisuuteen myös saman mallin sattumalta.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Emma Stonen ja näyttelijäkomistuksen on-off -suhde lämpenemässä - palaavatko jälleen yhteen?

Lue myös: Pidätyskuvastaan tuttu Jeremy Meeks ihastutti New Yorkin muotiviikoilla - katso

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat