Suomalaislaulaja julkaisi koskettavan kuvan Instagramissa - itki koiratarhalla

24.02.2017 16:15 - Rea Tallgren

Eva Louhivuori vietti juuri muutaman päivän Romaniassa tutustumassa löytökoirien elämään. Todellisuus oli kaikkea muuta kuin kaunista katsottavaa.

Muusikko Eva Louhivuori ja fitness-ammattilainen Janni Hussi lähtivät viime viikolla Romaniaan tutustumaan kodittomien koirien elämään ja paikallisten eläinsuojelijoiden rankkaan arkeen.

Eva ja Janni vierailivat reissunsa aikana useilla koiratarhoilla ja tekivät vapaaehtoistyötä Rescueyhdistys Kulkurien yhteistyötarhoilla, joilla asuu yhteensä useita satoja kodittomia koiria. Lisäksi he tutustuivat muun muassa adoptio-ohjelman prosessiin ja koirien valintaan adoptio-ohjelmaan. 

Eva ja Janni ovat tukeneet Kulkurien toimintaa jo kauan ja Evalla on myös Kulkurien kautta Romaniasta adoptioitu Eddie-koira. Koiria rakastaville naisille reissu oli rankka paikka. Eva julkaisikin paikan päältä koskettavan kuvan häkkiin lukituista koirista. Kuvasta näkyy Evan itkeneen. 

"Ei paljoo nyt filtterit kiinnosta. Tää päivä oli uskomattoman avartava ja kyynelkanavat on vuotanut kuiviin. Kiukuttaa erityisesti se, miten helvetin korruptoitunut maa tää on jonka takia tää koiraongelma ei ratkea, koska sitä ei eräät tahot halua ratkaista oman edun vuoksi. Sairasta. Sairastasairasta. Ihan sama saako koirat ruokaa tai kuoleeko kärsien kuhan ite saa vähän lisää massia. Tää on siis iso bisnes täällä joten kaikkien teidän pienikin apu OIKEESTI on tosi tärkeetä. ", hän kirjoitti. 

Katso koskettava kuva alta, tai jos se ei näy, tästä

Janni ja Eva toivat matkalta Suomeen 15 koiraa, jotka saavat uuden kodin. Yksi heistä oli suloinen Onneli. 

Lue myös: Liikuttava kuva todistaa, miksi löytökoiran hankkiminen kannattaa - katso

Lue myös: Pysy lempeänä koirallesi suuttuessasi - muuten käytöksesi kostautuu

Kilpailut

Uusimmat