Kuva: AOP

Matkiko Rod Stewart terroristiryhmä Isisin teloitusvideota? Vitsiksi tarkoitettu video puhuttaa

03.03.2017 16:00 - Erica Alaluusua

Pariskunnan lomamatkalla kuvattu videomateriaali ei välttämättä kaikille kuittaannu Stewartin erikoisella huumorintajulla.

Rockmuusikko Rod Stewart, 72, sekä hänen mallivaimonsa Penny Lancaster, 45, lomailevat tällä hetkellä Abu Dhabissa. Lancaster on julkaissut Instagram-tilillään useamman lomakuvan ja niiden ohella videon, joka herättää monissa oletettavasti närkästystä. 

Viime vuosina verkossa on levinnyt lukuisia videoita, joilla terroristiryhmä Isis teloittaa viattomia aavikolla. Lancasterin tililtä löytyi video, jolla Stewart näytti jäljittelevän terroristiryhmän teloitusvideota, kirjoittaa Mirror

Video on sittemmin poistettu Lancasterin Instagram-tililtä, mutta ainakin pätkä siitä on päätynyt videopalvelu YouTubeen. Videolla Lancaster kierii aavikolla mäkeä alas, kun taustalla Stewart pyytää miestä menemään polvilleen, ottaa häntä hiuksista kiinni ja esittää leikkaavansa tämän kurkun veitsellä.

Stewart antoi tänään kommenttinsa kohusta, ja väittäen jäljitelleensä kohtausta hittisarja Game of Thronesista.

- Ymmärrettävästi tämä on käsitetty väärin ja lähetän syvimmät anteeksipyyntöni niille, joita tämä on loukannut.

Stewart on tunnettu omituisesta huumorintajustaan, mutta video ei samanlaista ymmärrystä välttämättä herätä aran aihealueensa vuoksi. Pätkän alkuperäisvideosta voit katsoa alta.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Stewart lyötiin Britanniassa ritariksi vuonna 2016, ja vuonna 2012 hänen tähtensä saatiin Walk of Famelle.

Lue myös: Rod Stewartin tytär on tyrmäävän kaunis uimapukumalli - katso

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat