Kuva: AOP

Kaunotar ja hirviö -elokuvassa monta yllätystä - varo juonipaljastuksia!

06.03.2017 08:45 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Elokuva saa ensi-iltansa 17.3.

Cosmopolitan on julkaissut artikkelin siitä, mitä kaikkea tulevassa Kaunotar ja hirviö -elokuvassa on toisin alkuperäiseen elokuvaan verrattuna. Luonnollisesti isoin muutos on se, että tällä kertaa kyseessä ei ole animaatio. Se ei silti ole ainoa iso muutos odotetun klassikkoelokuvan uudessa versiossa. 

Cosmopolitan kertoo tulevasta elokuvasta seuraavaa: 

1. Elokuva kestää vaikuttava 2h 9min, kun alkuperäinen versio oli noin puolitoistatuntinen. 

2. Elokuvassa kuullaan paljon uusia kappaleita. Esimerkiksi Céline Dionin esittämästä, elokuvaa varten tehdystä How Does a Moment Last Forever -kappaleesta kuullaan pätkiä useita kertoja elokuvan aikana. Lisäksi prinssin linnassa työskentelevät laulavat kappaleen Days In the Sun, mennessään nukkumaan. Siinä he muistelevat elämäänsä ihmisinä, ennen prinssiä ja heitä kohdannutta kirousta. Prinssi, eli hirviö, puolestaan laulaa kappaleen Evermore päästäessään Bellen vapaaksi. 

(kuva: AOP)

3. Elokuvassa tutustutaan hirviöön, eli prinssiin, jo ennen kuin hänet kirotaan. 

4. Myös prinssin kironneella naisella on elokuvassa paljon suurempi rooli kuin alkuperäisessä versiossa. Hänet nähdäänkin elokuvan aikana useampaan otteeseen. 

5. Gastonin tarina saa myös paljon syvemmän muodon ja elokuvassa kerrotaan Gastonin palanneen juuri sodasta. Gaston ei myöskään yritä paikkonaittaa Belleä itselleen uudelleenfilmatisoinnissa. 

(kuva: AOP)

6. Elokuvassa nähdään myös täysin uusi hahmo, Cadenza, jota esittää Stanley Tucci.

7. Bellen isä ei tässä elokuvassa ole keksijä, vaan taiteilija. Kaksikon kodin seiniä koristavat useat maalaukset, joita isä on maalannut tyttärestään ja edesmenneestä vaimostaan. 

8. Elokuvassa paljastuu, mitä Bellen äidille tapahtui. Bellen isä kutsuu Bellen äitiä "pelottomaksi", ja elokuvassa paljastuva syy todella liikuttaa. 

(kuva: AOP)

Beauty and the Beast – Kaunotar ja Hirviö saa ensi-iltansa 17.3.

Lue myös: Fanit villiintyivät: Kaunotar ja hirviö -elokuvassa viittaus Harry Potteriin?

Lue myös: Disneyn Kaunotar ja hirviö -animaatio viittasi useassa kohtaa AIDSiin - syy koskettaa

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat