Kuva: AOP

Kaunotar ja hirviö -näyttelijä tuohtui homokohuun: "Tässä elokuvassa on paljon homoseksiä!"

15.03.2017 14:45 - Senja Rapila

Kaunotar ja hirviö -elokuvassa mukana oleva näyttelijä Ewan McGregor ilmaisi mielipiteensä elokuvaan kohdistuvasta homokohusta amerikkalaisessa keskusteluohjelmassa.

Uutisoimme hiljattain, että elokuvateattereihin perjantaina saapuva Kaunotar ja hirviö -elokuva on saamassa Venäjällä K16-ikärajan. Ikäraja päätettiin, kun vanhoollinen kansanedustaja Vitali Milonov vaati elokuvan tarkastamista homopropagandan varalta.

Nyt elokuvassa kynttelikköä "näyttelevä" Ewan McGregor on kommentoinut vallitsevaa homokohua huvittuneesti amerikkalaisessa keskusteluohjelmassa.

- Tässä lastenohjelmassa on niin paljon homoseksiä! Niin paljon! McGregor julisti Late Show -keskusteluohjelmassa välittömästi, kun juontaja käänsi keskustelun aiheeseen.

- Jos asut lähelläkään Alabamaa, sinun ei tulisi nähdä tätä elokuvaa. Mitä Jeesus ajattelisi siitä?

Josh Had näyttelee tuoreessa elokuvassa LeFouta. (kuva: YouTube)

Kohu sai alkunsa kun tuli ilmi, että Kaunotar ja hirviö -elokuvassa Josh Hadin näyttelemä hahmo LeFou on salaa rakastunut elokuvan pahikseen Gastoniin. Kertoman mukaan heidän välillään nähdään elokuvassa pientä kipinää. Vaikka LeFou-hahmon seksuaalista suuntautumista on arvuuteltu, ei kukaan ole varmistanut sitä virallisesti. 

- Se on vain niin, että hän on homohahmo. H*lvetti soikoon, nyt on vuosi 2017, McGregor kuittaa. 

Keskustelu alkaa noin kohdasta 05:52. Voit katsoa koko McGregorin haastattelun alapuolelta.

Lue myös: Madonnan outo naamiaisasu - pukeutui sekä kaunottareksi että hirviöksi samaan aikaan

Lue myös: Kaunotar ja hirviö -elokuvassa monta yllätystä - varo juonipaljastuksia!

Kilpailut

Uusimmat