Kuva: AOP

Sons of Anarchy -tähti avoimena huumeriippuvuudestaan: 15 vuotta koukussa kokaiiniin!

22.03.2017 09:15 - Senja Rapila

Näyttelijä Katey Sagal kertoo taistelustaan elämänkertakirjassaan Grace Notes: My Recollection.

Pulmuset ja Sons of Anarchy -sarjoista tuttu Näytteljä Katey Sagal, 63, paljastaa tuoreessa elämänkertakirjassaan kärsineensä huumeriippuvuudesta 1970-luvulla. Sagal paljastaa kärsineensä siitä jopa 15 vuoden ajan.

ET Online uutisoi, että lahjakas näyttelijätär asui 12-vuotiaana edesmenneen näyttelijä Judy Garlandin ja tämän tyttären Lorna Luftin naapurissa. Luftista ja Sagalista tuli nopeasti ystäviä heitä yhdisti muun muassa se, että molempien äidit väärinkäyttivät lääkkeitä. Garland menehtyi vuonna 1969 lääkkeiden yliannostukseen.

Koska pillereiden käyttö oli Sagalin lähipiirissä niin normaalia, hän piti sitä lopulta itsekin arkipäiväisenä käytöksenä.

- Totta kai luulin, että jokaisen äiti käytti paljon erilaisia pillereitä, Sagal kirjoittaa kirjassaan ET Onlinen mukaan.

Kun Sagal oli 14-vuotias, hänelle määrättiin laihdutuspillereitä. Tämä ajoi näyttelijättären lopulta syvään, pohjattomaan kierteeseen, johon mukaan lopulta tulivat myös kokaiini- sekä alkoholiriippuvuus. Taistelu näiden riippuvuuksien kanssa kesti 15 vuotta, ennen kuin Sagal pääsi niistä eroon.

Sagal ei ole aiemmin kertonut näin avoimesti ongelmistaan, mutta on maininnut niistä lyhyesti muun muassa yhdysvaltalaisen radiojuontaja Howard Sternin haastattelussa.

Lähde: ET Online

Lue myös: Näyttelijä suhteestaan tuhansia naisia hurmanneeseen Gene Simmonsiin: "Unelmoin olevani erityinen"

Kilpailut

Uusimmat