Kuva: AOP

Anna: Suruaika kesken - leski Nina Mikkonen ihmettelee miesten iskuyrityksiä

23.03.2017 09:49 - Anna Hopi

Aviomiehensä pari kuukautta sitten menettänyt Nina Mikkonen, 52, on tyrmistynyt miesten lähettämistä viesteistä.

Tammikuussa TV-alan moniosaaja Timo T. A. Mikkonen menehtyi ja leski Nina Mikkonen joutui uuden tilanteen eteen. Miehensä kuoleman jälkeen Mikkonen on ottanut varovaisia askelia takaisin kohti työelämää. Samalla hän on yrittänyt pärjätä kahden poikansa yksinhuoltajana. Hän sanoo Anna-lehdelle, ettei ole vielä tottunut vapauteensa.

Vaikka sairas aviomies pääsi parempaan paikkaan, Nina kertoo, ettei ole vielä tunnepuolella kunnolla sisäistänyt Timo T. A. Mikkosen kuolemaa. Nainen toimi viisi vuotta tämän omaishoitajana kallonpohjavaltimotukoksen ja useiden aivoinfarktien jälkeen.  Kuoleman jälkeen on ollut sekin olo, että onko elämällä nyt mitään merkitystä, kun enää ei ole "työtä" omaishoitajana.

Tarkoitusta elämään tuovat omalta osaltaan pojat, 15-vuotias Mikael ja 14-vuotias Matias. Hän on taistellut viime aikoina työnhalulomakkeiden kanssa. Onneksi ystävä, Sanna Kiiski, antoi töitä Mumin Kaffesta. Toinenkin ystävä olisi antanut töitä ravintolastaan.

(kuva: AOP)

Yksi asia on suututtanut surun keskellä olevaa leskeä. Hän sanoo saaneensa miehiltä empatialla verhottuja iskuviestejä.

- Yhdelle latasin suoraan, että luuletko todella minun olevan peitonheiluttajaa vailla. Vierastan tätä aikaa, jossa ajatellaan, että elämässä on tärkeintä vain seksi. Mihin se asettaa ihmiset, jotka ovat sairaita tai vammaisia? Seksi on ollut viimeiset vuodet minun murheistani pienin, hän sanoo Anna -lehdessä.

Hän sanoo kokeneensa hyvän ja lämpimän parisuhteen edesmenneen miehensä kanssa, eikä aio tyytyä vähempään. Mikkonen sanoo, ettei pysty edes ajattelemaan juuri nyt uutta rakkautta.

Lähde: Anna.

Lue myös: Julkkisystävät lohduttavat Timo T.A. Mikkosen leskeä Facebookissa: "Olet rakastanut esimerkillisellä tavalla"

Kilpailut

Uusimmat