Kuva: AOP

Carrie Fisherin ja hänen äitinsä muistotilaisuus kosketti - lavalla Star Wars -hahmo ja homokuoro

27.03.2017 11:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Carrie Fisherin ja Debbie Reynoldsin yhteisessä muistotilaisuudessa kuultiin paljon musiikkia.

Viime joulukuussa viihdemaailma sai suru-uutisia kahtena peräkkäisenä päivänä, kun etenkin Star Wars -elokuvista tuttu Carrie Fisher ja hänen näyttelijä-äitinsä Debbie Reynolds menehtyivät. Kolme kuukautta kuolemantapauksien jälkeen Fisherille ja Reynoldsille järjestettiin julkinen muistotilaisuus lauantaina Los Angelesissa.

Kyseessä oli luonnollisesti erittäin koskettava tilaisuus, jossa muun muassa Fisherin entinen kihlattu Dan Aykroyd piti puheen. Toinen liikuttava hetki koettiin, kun Star Wars -elokuvien rakastettu robottihahmo R2-D2 saapui lavalle hyvästelemään Prinsessa Leian roolista tunnetun Fisherin.

(kuva: AOP)

Musikaalinen Debbie Reynolds muistetaan muun muassa roolistaan klassikkomusikaalissa Laulavat sadepisarat. Näin ollen oli luonnollista, että muistotilaisuudessa nähtiin myös musikaalinumeroita. Tilaisuudessa nähtiin muun muassa tanssitribuutti Laulaville sadepisaroille.

Lavalla nähtiin myös Gay Men’s Chorus of Los Angeles -kuoro, joka lauloi Cindy Lauperin True Colors -kappaleen.

(kuva: AOP)

Lisää musiikkia tilaisuudessa kuultiin, kun muusikko James Blunt esiintyi. Fisher oli Bluntin kummitäti, ja Blunt esitti muistotilaisuudessa Fisherille tekemänsä kappaleen. Koskettavan kappaleen voit kuunnella alla olevalta YouTube-videolta:

Lue myös: Carrie Fisherin hyytävä haastattelu vain kuukauden takaa: "Pelkään kuolemista"

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat