Kuva: Senja Rapila

Katsojat lyttäsivät Salatut elämät -kaunottaren: "Tuntui todella pahalta"

07.04.2017 10:15 - Erica Alaluusua

Pinja Kanon muistelee työnsä alkuaikoja Salatuissa elämissä.

Salatut elämät -saippuasarjan Iida Mustosta näyttelevä Pinja Kanon astui roolihahmonsa saappaisiin, kun alun perin roolia näytellyt Rosa Rusanen jäi sairaslomalle jalkavaivojensa vuoksi.

Vaikka näyttelijä otettiin tuotantotiimin keskuudessa hyvin vastaan, kertoo Kanon saaneensa katsojilta hyvin ristiriitaisen vastaanoton.

- Aluksi se oli hämmentävää sekä itselle että katsojille, kun uusi näyttelijä tulee näyttelemään toisen roolia. Tulihan sieltä aika ikäviä kommentteja. Tuntui aluksi todella pahalta, enkä käynyt edes lukemassa juurikaan mitään.

Nykyään katsojien silmä onkin jo tottunut Kanonin kasvoihin Iidan roolissa.

- Katsojat ovat huomanneet, etten ole tullut tekemään mitään pahaa vaan töitä, enkä halua loukata ketään katsojaa. Otin työn vastaan ja olen todella iloinen siitä. He tykkäävät, jotka tykkäävät, jos ei tykkää, niin voivoi, Kanon pohtii.

Tulevaisuus on Kanonin mukaan vielä epäselvä, mutta toistaiseksi hän pitäytyy Iidan roolissa.

- En osaa sanoa vielä mitään. Kyllä tässä ainakin hetkinen vielä ollaan. Tämähän oli aluksi vain viikon pesti. Täällä on ollut todella kivaa ja tämä on ollut todella opettavainen koulu, mutta kenenkään roolia en halua tietenkään varastaa.

Kanon kertoo, että hän fanitti suuresti Ulla Taalasmaata ennen saapumistaan ohjelmaan, ja kehuukin Ullan näyttelijää Maija-Liisa Peuhua vuolaasti.

- Maija-Liisa on ihana. Kun tehtiin hänen kanssaan ensimmäinen kohtaus, tuntui kuin olisin taas kuusivuotias, kun hihittelin ja Maija-Liisa vinkkasi silmäänsä salaa aina välillä. 

Salatut elämät MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin klo. 19.30-20.00

Lue myös: Salatut elämät -sarjassa nähty kaksoisitsemurha puhuttaa somessa: "Tunteet nousivat pintaan!"

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat