Lindsay Lohan esiintyi uhkeissa karvabikineissä rohkeissa kuvissa

22.04.2017 09:15 - Katariina Auvinen

Valokuvaustuokiosta tihkui ennakkomateriaalia.

Näyttelijä Lindsay Lohan ujuttautui isoihin karvabikineihin rohkeaa valokuvaussessiota varten. Daily Mailin mukaan kyseessä oli italialaisen ODDA Magazinen juhlanumero, jota varten kuvaukset tehtiin.

Lohan lensi paikalle Milanoon aiemmin tänä vuonna. Kolmekymmentävuotias tähti esiintyi useissa eri asuissa paikan päällä. Agatha Ruiz de la Pradan käsialaa olevissa bikineissä ei ainakaan uima-altaaseen kannata hypätä. Suunnittelija on tunnettu muun muassa hyvin värikkäistä kuoseistaan.

Lindsay Lohan tuli tunnetuksi näytellessään lapsena elokuvissa, kuten "Mean Girls" ja "Ansa vanhemmille". Sen jälkeen hän on ollut toistuvasti julkisuudessa muun muassa päihderiippuvuudestaan. Lohan on ollut satunnaisesti päihdevieroituksessa vuodesta 2007 lähtien. Samana vuonna hänet pidätettiin kokaiinin hallussapidosta ja rattijuopumuksesta. Daily mailin mukaan tähti yrittää nyt tehdä paluuta Hollywoodiin.

Voice kertoi aiemmin keväällä traagisesta onnettomuudesta: Lindsay Lohan menetti "puolet sormestaan" - kiidätettiin sairaalaan

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat