Kuva: AOP

IS: Jere Karalahden ulosottorekisteri paljastaa: Jättivelat exille maksettu!

25.04.2017 07:45 - Senni Loikala

Entinen jääkiekkoilija on maksanut entisiä velkojaan kymppitonneilla, uutisoidaan Ilta-Sanomissa.

Jere Karalahti, 41, nousi viime viikolla otsikoihin avioeronsa johdosta fitness-tähti Nanna Karalahden, 28, kanssa. Tuolloin Nanna kirjoitti eropäätöksestä blogissaan ja kertoi, ettei asiaan liity draamaa. Parilla on yhteinen vuonna 2016 syntynyt Jax-poika.

Nyt Ilta-Sanomat uutisoi Jeren ulosottorekisteristä, josta käy ilmi, että Jere on maksanut jättivelkojaan entisille kumppaneilleen ja verokarhulle.

Jere on ollut käräjillä maksamattomista elatusavuista ex-vaimonsa Susanna Karalahden sekä valkovenäläisen mallin Oksana Chaikon kanssa. Jerellä ja Susannalla on yhteinen teini-ikäinen tytär, kun taas Chaikon kanssa Jerellä on vielä taaperoikäinen lapsi. Oikeudenkäynnit ovat päättyneet.

Lehden mukaan ulosottorekisteristä selviää, että Jere on maksanut yksityisoikeudellisia saatavia noin 9500 euroa Susanna Karalahdelle viime kesänä. Tiedoista käy myös ilmi, että Jere on vuodesta 2014 lähtien maksanut Susannalle ulosoton kautta kulkeneita elatusapusaatavia yli 19 000 euron edestä. 

Chaikon elatusapusaatavat ovat puolestaan menneet ulosoottoon viime syyskuussa. Tähän mennessä Jere on maksanut Chaikolle elatusapusaatavia noin 4700 euron edestä.

Ilta-Sanomien mukaan Jeren velat näyttävät ulosottorekisterin perusteella tulleen kuitatuiksi. Kummallakaan entisellä kumppanilla ei ole ulosotossa saatavia Karalahdelta. 

Rekisteristä selviää myös, että Jere on maksanut vuosina 2015-2016 yli 10 000 ulosottoon vietyjä ennakko- ja jäännösveroja. Yksi pienempi verovelka on kuitattu vielä vuoden 2017 puolella, minkä jälkeen veroviranomaisillakaan ei ole enää ulosottosaatavia Jereltä.

Entisen kiekkoilijan maksamattomista elatusmaksuista on uutisoitu viime vuosina suomalaismedioissa ja nyt velat näyttävät tulleen maksetuiksi.

Lue myös: Nanna Karalahti avautui vauva-arjestaan: "Oravanpyörä on valmis"

Lue myös: Nanna Karalahti: "Nostin 300 kiloa tietämättä raskaudestani"

Lähde: Ilta-Sanomat

Kilpailut

Uusimmat