Kuva: AOP

Kim Kardashianin toppi korosti tiimalasivartaloa entuudestaan - katso kuvat uskomattomasta kropasta

09.05.2017 10:15 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Kim kuvattiin Los Angelesissa siskojensa Kourtneyn ja Khloén kanssa.

Kim Kardashian, 36, kuvattiin Los Angelesissa siskojensa Kourtneyn ja Khloén kanssa. Hurjasti laihtunut kahden lapsen äiti oli valinnut päälleen mustat, tiukat farkut, jotka korostivat naisen maailmankuulua takapuolta.

Kimin toppi korosti tiimalasivartalovaikutelmaa entisestään, koska sen kyljet olivat valkoiset, joten se sai Kimin vyötärön näyttämään entistä kapeammalta. Jalkaansa Kim oli vetänyt kauniit, mustat korkokengät nyörillä. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Siskoksista vanhin, 38-vuotias Kourtney, oli valinnut päälleen vitivalkoisen topin, jonka alle hän ei ollut pukenut rintaliivejä. Jalkaansa hän oli vetänyt rennot verkkarit. Asusta tyylikkään teki jalkaan vedetyt sirot korkosandaalit. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

32-vuotias Khloé oli valinnut isosiskonsa tavoin päälleen valkoisen topin. Tiukat, vaaleat farkut korostivat Khloén äärimmilleen treenattua mutta kurvikasta vartaloa. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Kerroimme aiemmin Kourtneyn esiintyneen ensimmäistä kertaa superkuuman miesmallin kanssa. Mallikomistus on vasta 23-vuotias. Pääset katsomaan kuvat ja lukemaan lisää aiheesta tästä

Kilpailut

Uusimmat