Kuva: AOP

Ken-nukeksi itsensä leikellyt mies teetätti itselleen myös sixpackin - katso hurjat kuvat

10.05.2017 10:15 - Karoliina Kotala

Ihmis-Ken-nukkena maailmalla tutuksi tullut Rodrigo Alves on kymmenien kauneusleikkauksiensa jälkeen jo kaikkea muuta kuin luonnollinen ilmestys.

Kymmeniä kauneusleikkauksia läpi käynyt ihmis-Ken-nukke Rodrigo Alves ei totisesti arvosta luonnonkauneutta. 33-vuotias mies on tehnyt itselleen uran ulkonäöllään, mutta ei aivan perinteisellä tavalla. Lähes 400 000 euroa erilaisiin kauneusleikkauksiin käyttänyt Alves on operoinut lähes jokaista kehonsa osaa ja sen sijaan, että mies olisi esimerkiksi ahkeroinut salilla treenatun vatsan saamiseksi, on hän yksinkertaisesti laitattanut vatsaansa sixpaxk-implantit.

Alves on saanut julkisuutta myös asuvalinnoistaan ja miehen tyyliä onkin kehuttu erittäin onnistuneeksi. Silti pääosassa kuvista huomion varastaa ehdottomasti miehen käsitelty olemus. Alla kuvia tuoreesta reality-sarjasta, jossa Alves neuvottelee lääkärin kanssa tulevasta rasvaimustaan.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Kuvissa, joissa Alves poseeraa ennen ensimmäistäkään kauneusleikkausta nähdään täysin eri näköinen mies. Katso kuvat täältä.

Lue myös: Kauneusleikkauksiin hurahtanut mies näyttää hätkähdyttävältä - takana jo viideskymmenes operaatio!

Kilpailut

Uusimmat