Kuva: AOP

Stranger Things -näyttelijät rakastuivat tosielämässä - mikä suloinen pari!

10.05.2017 13:45 - Senja Rapila

Natalia Dyer sekä hänen vastanäyttelijänsä Charlie Heaton pitävät matalaa profiilia suhteensa tiimoilta, mutta osoittivat hellyyttä toisilleen viime viikolla järjestetyssä gaalassa.

Stranger Things -suosikkisarjasta tuttujen näyttelijöiden, Natalia Dyerin, 20, sekä Charlie Heatonin, 23, välit ovat huhujen mukaan hyvin lämpimät myös sarjan kuvaamisen ulkopuolella. Dyer sekä Heaton näyttelevät Netflixin suosikkisarjassa pariskuntaa.

Parin seurustelusta on huhuttu jo pitkään, mutta nyt huhut ovat saaneet vahvistusta.

Vaikka he yrittivät silminnähden pitää matalaa profiilia suhteensa tiimoilta, kaksikko nähtiin Metro-lehden mukaan MTV Movie & TV -palkintogaalassa pitämässä toisiaan kädestä kiinni. Lisäksi silminnäkijät ovat kertoneet, että Heaton oli koskettanut näyttelijäkaunottaren polvea hellästi.

Palkintogaalan jälkeen he siirtyivät yhdessä jatkopaikkaan juhlimaan, jolloin kertoman mukaan myös heidän käytöksensä toisiaan kohtaan muuttui avoimemmaksi.

- He pitivät avoimesti toisiaan kädestä kiinni ja Charlie jopa antoi rakastavan taputuksen Natalian pepulle, kun he puhuivat ystävilleen, silminnäkijät kertovat.

Rakastavaiset poistuivat lisäksi gaalan jatkoilta yhdessä noin yhden aikaan yöllä.

Kaksikko on kuvattu aiemmin yhdessä Los Angelesin lentokentällä. (kuva: AOP)

Eleveniä sarjassa näyttelevä Millie Bobby Brown, 13, on myös aiemmin paljastanut, että Stranger Things tulee palaamaan ensi syksyn lopussa jännittävämpänä kuin aiemmin. Voit lukea siihen liittyvän artikkelin täältä

Lähde: Metro

Lue myös: Stranger Things -kaunotar paljasti olevansa biseksuaali: "Käsittelen asiaa yhä"

Lue myös: Vetääkö Netflixin jännittävä uutuuselokuva vertoja Stranger Thingsille? Katso tuore traileri

Lue myös: 12-vuotias Stranger Things -tähti tähdittää uutta musiikkivideota - katso dramaattinen esitys

Lue myös: Nörttimäinen Barb, supersuositusta Stranger Thingsistä on kuin eri nainen siviilissä - katso

Kilpailut

Uusimmat