Kuva: AOP

Suosikkiräppäri haastettiin oikeuteen seksuaalisesta häirinnästä

10.05.2017 15:15 - Senja Rapila

P. Diddyn entinen kokki väittää muun muassa, että räppäri käski kokin tuoda hänelle ruokaa sänkyyn heti seksin jälkeen.

Metro-lehti uutisoi, että räppäri P. Diddyn eli Sean Combsin entinen kokki on haastanut yhdysvaltalaisen räppärin oikeuteen seksuaalisesta häirinnästä.

Räppärin entinen kokki Cindy Rueda kertoo Metro-lehdelle, että P. Diddy pyysi usein häntä tarjoilemaan ruokaa hänelle välittömästi seksin jälkeen sänkyyn. Kun hän tarjoili viihdemogulille ruuan, mies oli vielä sängyssä alasti.

Ruedan mukaan P. Diddy pyysi tätä valmistamaan alkupaloja ja jälkiruokia hänelle ja hänen vierailleen välittömästi seksiaktin jälkeen - tai jopa sen aikana.

- Herra Combs oli alasti ja hän kommentoi omaa kroppaansa minulle, Rueda kertoo lisäten, että P. Diddy halusi usein tietää, pitikö kokki hänen vartalostaan.

Metro-lehti kertoo, että Rueda sai potkut toukokuussa 2016 sen jälkeen, kun hän valitti työnantajalleen työolosuhteista. Nyt hän on haastanut P. Diddyn oikeuteen seksuaalisesta häirinnästä ja epäsoveliaasta työilmapiiristä.

P. Diddy ei ole itse vielä kommentoinut asiaa, mutta hänen tiedottajansa ovat todenneet syytteiden tulevan katkeroituneelta työntekijältä, joka sai potkut syystä.

Lähde: Metro

Lue myös: Fanit kummaksuvat Emily Ratajkowskin yläosatonta kuvaa - seksikkään otoksen taustalla oma äiti?

Lue myös: Mallikaunotar Bella Hadidin seksiä tihkuvat lomakuvat ovat keränneet hurjasti tykkäyksiä - katso

Kilpailut

Uusimmat