Elias Kaskinen hauskimmasta Radio Nova -muistostaan: "Voi siitä toisen epätoivosta vähän nauttia!"

12.05.2017 20:45 - Senja Rapila

Myös Elias Kaskisella, 25, on paljon hyviä muistoja 20-vuotiaasta Radio Novasta.

Radio Novan 20-vuotissyntymäpäivää vietettiin tänään Helsingin Kaapelitehtaalla. Mukana juhlahumussa oli myös Elias Kaskinen & Päivänsankarit -yhtyeen keulahahmo Elias Kaskinen. Kaskinen tuli juhliin huomattavan iloisissa tunnelmissa.

- Loistavat on fiilikset. Just ennen kuin tulin tänne katsoin, että Irti on Novan kolmanneksi soitetuin biisi tällä viikolla. Ja tässä voiton tanssi, voitte kuvitella sen, Kaskinen nauraa Radio Novan haastattelussa.

Kaskinen kertoo, että hänen suhteensa Suomen kuunnelluimpaan kaupalliseen radiokanavaan - Radio Novaan - on pitkä.

- Tuntuu, että Radio Nova on ollut aina ollut olemassa. Minähän täytän 25 kesällä, että niin pitkään kun olen radiota kuunnellut, Nova on soinut.

Basisti kuumotteli haastattelua

Parhaaksi Radio Nova -muistokseen Kaskinen kertoo Novan kesärundin muutaman vuoden takaa.

- Oltiin pari vuotta sitten Novan kesärundilla akustisesti kiertämässä ei kaupunkien toreilla. Se on sellainen erittäin Novaan kiinnittynyt kesämuisto, hän hymyilee.

Ja kun ihan kaikista parhainta Radio Novaan liittyvää muistoa kysyy, Kaskinen purskahtaa nauramaan.

- Muistan sen, kun olimme siellä kesärundeilla, kun minä olen tehnyt lähes aina meidän bändin kaikki promot. Sitten otin sillä rundilla basistin meidän yhteen haastatteluun mukaan, ja hän oli todella kuumotuksissaan siitä. Sitä oli hauska katsoa! Silloin kun on noin läheinen ystävä, voi siitä toisen epätoivosta vähän nauttia, Kaskinen nauraa.

Radio Novan 20-vuotissyntymäpäivien kunniaksi tänään julkistettiin, että kaksi kansanedustajaa ja liuta Suomen viihdyttävimpiä julkkiksia tulevat mukaan juontamaan Radio Novan kesäaamuja. Pääset kurkkaamaan täältä, ketkä julkkikset on kyseessä.

Lue myös: Radio Novan juontajat vanhetettiin - katso hauskat kuvat

Lue myös: MTV:n uutishuoneelta saapui raikuvat onnittelut Radio Novalle – kuuntele!

Lue myös: Anssi Honkasen nerokkaat keinot laiskotteluun: Jopa koirat ulkoilutetaan uskomattomalla tavalla

Kilpailut

Uusimmat