Kuva: AOP

Kim Kardashianin ja Kanye Westin pieni tytär huusi paparazzeille - katso häiritsevä video

15.05.2017 16:30 - Iiro Myllymäki

North West huusi paparazzeille, jotta he lopettaisivat hänen kuvaamisensa.

Kim Kardashianin ja Kanye Westin perhe on yksi julkkismaailman seuratuimmista. Mihin ikinä he liikkuvatkaan, innokkaat paparazzit ovat kintereillä. Myös pariskunnan lapset ovat saaneet osansa valtaisasta julkisuudesta. Parilla on kaksi lasta, kolmevuotias North ja yksivuotias Saint.

Uudella videolla nähdään tilanne, jonka perusteella voi päätellä, että North West ei ole erityisen mielissään jatkuvasta salamavalojen välkkeestä. Videolla North on menossa jäätelömuseoon äitinsä Kimin kanssa samalla kun paparazzit räpsivät heistä kuvia.

- Ei kuvia! North huutaa paparazzeille toistuvasti videolla. Voit katsoa videon alta:

Jotkut paparazzeista sanovat videolla ”anteeksi, North”, mutta kuvaaminen ei lopu. Tämä kaikki tapahtuu siitäkin huolimatta, että vuonna 2013 Kaliforniassa hyväksyttiin laki, joka kieltää paparazzeilta lapsia häiritsevän kuvaamisen.

Twitterissä video on herättänyt keskustelua. Jotkut ovat huolissaan siitä, miten paparazzien jatkuva piiritys vaikuttaa pikkuisen Northin kehitykseen. Osa taas ei osaa tuntea myötätuntoa Northia kohtaan, sillä hän on syntynyt rikkaaseen ja etuoikeutettuun perheeseen. Lue alta Twitterissä käytyä keskustelua:

"Hän on varmaankin peloissaan. Hän on lapsi, eikä media kunnioita kenenkään rajoja ja henkilökohtaisen tilan tarvetta."

"Hän ei ole peloissaan. Hän on rikas."

"Eikö ole laitonta ottaa näitä kuvia, koska hän ei ole aikuinen eikä anna hyväksyntäänsä? Mielestäni sen pitäisi olla laitonta, koska hän sanoo 'ei'."

"Tuo perhe ei olisi mitään ilman mediaa. Heille tuo on täysin ok."

Lue myös: Kim Kardashian jakoi uuden perhekuvan Instagramissa - aivan eri maata kuin edelliset

Lähteet: Refinery29, Refinery29

Kilpailut

Uusimmat