Kuva: AOP

IL: Nanna Karalahti kommentoi eroa Jerestä: "Tulemme aina olemaan tietyllä tavalla naimisissa"

24.05.2017 08:15 - Senja Rapila

Hiljattain erostaan ilmoittanut pariskunta jatkaa yhdessä hyvinvointiyrityksen pyörittämistä, vaikka romanttinen suhde päättyikin.

Fitness-urheilija Nanna Karalahti on kertonut Iltalehden tuoreessa haastattelussa, että vaikka hän onkin hiljattain eronnut jääkiekkoilijamiehestään Jere Karalahdesta, jatkuu heidän liittonsa ammattimaisella tasolla. Karalahdet nimittäin jatkavat yhdessä yhteisen hyvinvointiin liittyvän yrityksensä pyörittämistä.

- Meillä on edelleen hyvät välit. Jokainen meistä voi katsoa peiliin ja pitää huolta siitä, että itse on hyvä tyyppi. Keskittyä vain siihen ja antaa samalla muille vapaus olla sellainen kuin on, Nanna on kommentoinut Iltalehdelle.

- Itse en ole lähtökohtaisesti sellainen henkilö, joka kantaa vihaa, katkeruutta tai kaunaa. Se vie niin paljon energiaa.

Hänen mielestään ex-parilla on hyvin samankaltainen ajatusmaailma ja kertookin Iltalehdessä, että heillä on hyvin vahva henkinen yhteys.

- Ihan sama mitä tahansa tapahtuukin, olemme aina toistemme puolella. Meistä ei ikinä voisi tulla vihamiehiä. Tulemme aina olemaan tietyllä tavalla naimisissa, Nanna nauraa lehden haastattelussa.

- Joko virallisella tai henkisellä tasolla.

Ex-parilla on yksi yhteinen lapsi Jax, joka täytti hiljattain vuoden.

(kuva: Instagram)

Nanna on aiemmin kirjoittanut blogissaan erosta ja todennut muun muassa sen, ettei kukaan meistä ole pyhimys. Voit lukea koko hänen kirjoituksensa täältä.

Lähde: Iltalehden paperiversio

Lue myös: Nanna ja Jere Karalahti eroavat: "Asiaan ei liity draamaa"

Lue myös: Suomalainen Fitness-tähti Annassa: Levosta ja pienestä herkuttelusta ei saa ikinä tulla morkkiksia

Kilpailut

Uusimmat