Kuva: Fotolia

Oudoimmat asiat, jotka löytyvät naisten käsilaukusta? Totuus suoraan suomalaisten suusta

24.05.2017 12:07 - Anna Hopi

Iskelmän Aamuklubin kuuntelijoiden käsilaukuista löytyy muun muassa onkilaitteita ja mittanauhaa.

Iskelmän Aamuklubin juontajat Pauliina Puurila ja Mikko Siltala puhuivat lähetyksessä naisten käsilaukun sisällöstä. Monella naisista on laukussaan lähes kaikkea tarpeellista, ja laukuista löytyy ratkaisu joka tilanteeseen. Puurila hämmentyi itsekin kaivellessaan alkuviikosta kassinsa sisältöä.

- Olimme maanantaina katsomassa tyttäreni Eveliinan kanssa Bruno Marsin konserttia. Tutkin matkalla linja-autossa käsilaukkuani. Sieltä löytyi muun muassa villasukka ja ruuvimeisseli. Alkoi huvittaa se, mitä naisten laukut ovatkaan pullollaan, kertaa Pauliina Puurila.

Juontajat kysyivät Aamuklubin Facebook-sivuilla, mitä suomalaiset naiset kantavat käsilaukuissaan mukanaan. Gallupista saatiin hauskoja ja yllättäviäkin vastauksia. Kuulijoiden laukuista löytyi tavanomaisia tarvikkeita jokapäiväiseen elämään, kuten avaimet, lompakko, huulirasva, kännykkä, hiusharja ja aurinkolasit. Lisäksi laukussa kanniskellaan eväitä ja juomapulloa.

(kuva: Mikko Räsänen)

Naisten laukuista löytyi kuitenkin myös erikoisempia tavaroita, joista teimme listan. Katso oudoimmat kuulijoiden kertomat tavarat alta.

1. Teippirulla
2. Tupperwaren esitteitä
3. Oksasakset
4. Toinen kassi käsilaukun sisällä
5. Korkkiruuvi
6. Leatherman-monitoimityökalu
7. Onkilaite
8. Miehen avaimet ja rahapussi (puolison omasta pyynnöstä)
9. TV:n kaukosäädin
10. Koiran herkut
11. Mittanauha

Miehetkin kertoivat Facebookissa näkökulmaansa, ja ihmettelivät naisten laukkujen sisältöä. Samaa mietti juontaja Mikko Siltala.

- Hienoa, että naiset avasivat hienosti laukkunsa ja näyttivät, mitä siellä on, niin me miehetkin pääsemme tirkistämään sinne luvan kanssa. Välillä, kun naiset vaihtavat laukkua, niin olen miettinyt, miten ne kaikki tavarat saadaan siirrettyä siihen toiseen laukkuun. Vai onko naisilla kaikkiin laukkuihin oma "perusvarustus", hän pohtii.

Kuuntele Iskelmän Aamuklubia joka arkipäivä klo 6-10. Äänessä juontajakaksikko Mikko Siltala ja Pauliin Puurila. Käy tykkäämässä Aamuklubin Facebook-sivuista täältä.

(kuva: Mikko Räsänen)

Tutustu täältä paremmin Iskelmän aamujen ihanaan radioääneen, Pauliina Puurilaan.

Kilpailut

Uusimmat