Kuva: AOP

Khloé Kardashianin ravintoterapeutti paljastaa naisen kurvien salaisuudet: "7 ateriaa päivässä"

08.06.2017 20:45 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

32-vuotias nainen noudattaa tiukkaa ruokavaliota, josta saa lipsua vain kerran viikossa.

Khloé Kardashian, 32, on yksi Kardashianin reality-klaanin seuratuimmista naisista. Nainen läpikävi hurjan muodonmuutoksen erottuaan koripalloilijamiehestään Lamar Odomista vuoden 2015 lokakuussa. 

Nainen laihtui muutamassa kuukaudessa hurjasti ja treenasi itsensä todella kiinteään kuntoon. Khloé on kertonut kuntoilun pitäneen hänet järjissään avioeroprosessin aikana. 

- Ainoa tapa, jolla sain muuta ajateltavaa, oli kuntoilu. Siinä sivussa kilot myös alkoivat pudota, nainen kertoo. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Khloén ravintoterapeutti Philip Goglia paljastaa nyt, miten nainen on saanut itselleen monien ihaileman vartalon ja ennen kaikkea vielä pidettyä sen kunnossa. Miehen mukaan kaikki lähtee ravinnosta. Ravinnon roolin muodonmuutosta tavoitellessa hän sanoo olevan jopa 80 prosenttia. Vain 20 prosentissa on kyse liikunnasta. 

Goglian mukaan Khloé syö seitsemän ateriaa päivässä. Aterioissa tärkeää on pitää huoli vihannesten ja proteiinin saamisesta. Goglia myös korostaa, että Khloé välttää maitotuotteita ja einesruokia. Hyvin tärkeäksi mies nostaa myös riittävän vedenjuomisen. Goglian mukaan esimerkiksi 60-kiloisen naisen olisi hyvä juoda päivässä noin neljä litraa vettä. 

Goglia paljastaa, että Khloélla on lupa herkutella kerran viikossa. Tuolloin hän saa syödä mitä haluaa, olkoon se sitten pizzaa tai pastaa, tai mitä hänen silloin mielensä tekeekään. 

Pääset katsomaan esimerkiksi Khloén päivittäisestä ruokarutiinista tästä

Lue myös: Kaksoisolennon käsittämätön yhdennäköisyys: Tunnistatko kumpi on oikea Kim Kardashian?

Lue myös: Meikillä hurja vaikutus: Khloé Kardashianin nenä näyttää hyvin erilaiselta ilman pakkelia

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat