Kuva: AOP

Maailman eniten tienaavat viihdyttäjät listattiin - ykkönen saattaa yllättää

12.06.2017 20:00 - Iiro Myllymäki

Viihdemaailman nimistä eniten viimeisimmän vuoden aikana on tienannut räppäri Sean "Diddy" Combs.

Forbes-talouslehti on julkaissut vuosittaisen listauksensa maailman eniten tienaavista viihdyttäjistä. Listalta löytyy niin muusikkoja, näyttelijöitä kuin urheilijoitakin. Listaus on määräytynyt viime vuoden kesäkuun ja tämän kesäkuun välisen ajanjakson tulojen mukaan.

Ykkössijalla on räppäri ja yrittäjä Sean ”Diddy” Combs siitäkin huolimatta, että mies ei ole julkisuudessa läheskään yhtä näkyvästi esillä kuin monet listalla hänen taakseen jäävät viihdyttäjät. Mies on tienannut viimeisimmän vuoden aikana huimat noin 115 miljoonaa euroa. Myös muun muassa Puff Daddy - ja P. Diddy -taiteilijanimillä tunnettu mies on tehnyt listalla suuren kipuamisen verrattuna viimevuotiseen listaukseen. Tuolloin mies oli listan sijalla 22. Viimeisimmän vuoden aikana mies on rikastunut muun muassa Yhdysvaltain-kiertueen, vodkamarkkinointisopimuksen ja vaatemalliston myyntien ansiosta.

Diddy (kuva: AOP)

Toiselle sijalle listauksessa pääsi poptähti Beyoncé 94 miljoonan euron tienesteillä. Nainen on vuoden aikana kahminut rahaa muun muassa Formation-maailmankiertueellaan.

Beyoncé (kuva: AOP)

Kolmannelle sijalle pääsi kirjailija J.K. Rowling. Hän on vuoden aikana tienannut 85 miljoonaa euroa. Harry Potter -kirjailijan huimat vuositulot ovat kertyneet muun muassa Harry Potter ja kirottu lapsi -näytelmäkäsikirjoituskirjan myynnistä ja Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvan lipputuloista. Rowling toimi kyseisen elokuvan käsikirjoittajana.

J.K. Rowling (kuva: AOP)

Urheilijoista eniten tienasi jalkapalloilija Cristiano Ronaldo, jonka vuositulot kipusivat 83:en miljoonaan euroon. Parhaiten tienannut bändi oli brittiläinen Coldplay. Se kahmi vuoden aikana noin 79 miljoonan euron tulot.

Katso koko top 10 alta:

1. Sean "Diddy" Combs - 115 miljoonaa euroa

2. Beyoncé - 94 miljoonaa euroa

3. J. K. Rowling - 85 miljoonaa euroa

4. Drake - 84 miljoonaa euroa

5. Cristiano Ronaldo - 83 miljoonaa euroa

6. The Weeknd - 82 miljoonaa euroa

7. Howard Stern - 80 miljoonaa euroa

8. Coldplay - 79 miljoonaa euroa

9. James Patterson - 78 miljoonaa euroa

10. LeBron James - 77 miljoonaa euroa

Lue myös: Maailman parhaiten tienanneet urheilijat listattiin - mielipuoliset tulot loksauttavat leuat

Lähteet: NME, Forbes 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat