Kuva: Facebook

Pojan äidillä ei ollut varaa ostaa pehmolelua - Lapsi jätti leluun hellyyttävän viestin

28.06.2017 11:45 - Katariina Auvinen

Kaupan työntekijät koittivat etsiä viestin jättänyttä poikaa.

Lapset ovat tunnetusti innoissaan katsomassa leluhyllyä joka kaupassa. Valitettavasti englantilaisen Leon Ashworthin, 10, matkaan ei lähtenyt pehmopanda, johon lapsi oli hyvin tykästynyt. Äiti, Debbie, kertoi lapselleen, että hänellä ei ole varaa ostaa lelua ennen seuraavaa palkkapäivää. 

Poika oli totta kai murtunut, mutta hyväksyi asian. Sen sijaan hän kirjoitti viestin tyhjään pahvilaatikkoon, johon hän pisti lelupandan. 

"Äidilläni ei valitettavasti ollut varaa ostaa tätä pehmolelua juuri nyt. Hän lupasi ostaa minulle pandan 15. päivä, joten olkaa ystävällisiä älkääkä ostako tätä lelua. Se tekisi minut hyvin surulliseksi.  Terveisin; Toivottavasti tuleva omistaja. "

Kaupan henkilökunta huomasi viestin ja päätti etsiä perheen käsiinsä Facebookin kautta. Henkilökunnalla oli nimittäin heille yllätys. Perhe, jonka äiti työskentelee hoitoalalla, sai iloisen yllätyksen. Henkilökunta oli ostanut Leonille pandan ja pieni poika ei voinut olla iloisempi. Leon kertoi äidilleen, että päivä oli paras ikinä hänen elämässään. 

Lue myös: Taiteilija muokkaa lelunukeista realistisemman näköisiä - katso uskomattomat muodonmuutokset

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat