Kuva: Senja Rapila

Jenni Vartiainen kuvailee Vain Elämää -kokemusta: ”Kuin mummolaan menisi”

30.06.2017 16:45 - Emmi Moilanen

Jo toista kertaa suosikkisarjan kuvauksiin osallistunut laulaja kertoo elävänsä nyt seesteisempää elämänvaihetta, kuin ohjelman kolmannen kauden kuvausten aikana.

Vain Elämää -ohjelman seitsemännen tuotantokauden kuvauksiin osallistunut Jenni Vartiainen kertoi Radio Novan haastattelussa, että Hirvensalmelle Satulinnaan palaaminen tuntui hyvältä. Vartiaisen elämäntilanne on nyt rauhallisempi, kuin ohjelman kolmannen kauden kuvausten aikana vuonna 2014.

Vartiainen kertoo, että tulevan kauden artistikokoonpano hitsautui nopeasti yhteen ja ryhmähenki kasvoi loistavaksi. Myös kuvauksiin keskittyminen ja hetkessä eläminen sujui laulajan mielestä tällä kertaa aiempaa helpommin. Syksyllä Nelosella alkavan suosikkisarjan "all stars"-kaudella nähdään Vartiaisen lisäksi Toni Wirtanen, Jari Sillanpää, Sanni, Cheek, Juha Tapio ja Kaija Koo.

- Ei mennyt energiaa siihen, että yritimme sopeutua uuteen tilanteeseen. Tiesimme jo, kuinka siellä ollaan ja mitä tehdään. Mielestäni oli rentoutuneempaa heti alusta alkaen, Vartiainen kertoi Radio Novan Tytti Kiviharjulle.

"Kuin mummolaan menisi"

Vain Elämää -kaudet ovat olleet tunnettuja siitä, että uuteen uskoon versioitujen kappaleiden lomassa kuullaan myös tunteellisia tarinoita muusikoiden uran varrelta. Vartiainen uskoo, että omista kokemuksista on helppo avautua niin artistien välisen vertaistuen, kuin tunnelmallisen kuvausmiljöönkin ansiosta.

- Se, että kollegat ovat yhdessä, on ainutlaatuinen tilaisuus kertoa omia kokemuksiaan. Silloin on aika paljon jaettavaa, hän toteaa.

Vartiainen kuvailee järven rannalla sijaitsevaa Satulinnaa hyvin seesteiseksi ja rauhalliseksi paikaksi. Paikan päältä löytyvät esimerkiksi saunarakennus ja vanha navetta.

- Vähän kuin mummolaan menisi. Siellä on myös uusia kivoja kesäkavereita, jotka tietävät mitä teet ja joiden kanssa pystyt jakamaan kaiken mahdollisen. Onhan se aika otollinen tilanne avautua, Vartiainen kuvailee.

Kokemus, joka muuttaa ihmistä

Vaikka päivät Satulinnassa venyvät pitkiksi ja unen määrä saattaa jäädä vähiin, Vartiainen kertoo kuvauksissa vietetyn ajan olevan monelle artistille kokemus, joka ”muuttaa ihmistä ainakin hetkellisesti.”

- Kokee niin voimakkaasti yhteisöllisyyden, rakkauden ja ylpeyden toisista. Se on kuin todella tiivis riparikokemus, Vartiainen kiteyttää.

Voice.fi, Iskelmä ja Radio Nova ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Jenni Vartiainen muisteli jämsäläistä taksikuskia - pian radiossa soi puhelin

Lue myös: Jenni Vartiainen, kuullaanko tulevalla levylläsi lisää seksibiisejä?

Lue myös: Jenni Vartiainen: "Olen kuulemma hirviö keittiössä"

Kilpailut

Uusimmat