Kuva: AOP

Kylie ja Kendall Jennerin t-paitamallisto leimattiin loukkaavaksi - pyytävät nyt anteeksi

30.06.2017 13:45 - Iiro Myllymäki

T-paitojen kuvissa edesmenneiden räppäritähtien Notorious B.I.G:n ja Tupac Shakurin kuvien päälle oli liimattu Jennerien omakuvat.

Tosi-tv-tähdet ja muotivaikuttajat Kylie ja Kendall Jenner ovat joutuneet kohun keskelle hiljattain julkaisemiensa t-paitojen vuoksi. T-paidoissa oli edesmenneiden räppäritähtien Notorious B.I.G:n ja Tupac Shakurin kuvat, ja näiden kuvien päälle oli liitetty vielä Kylien ja Kendallin omakuvat.

T-paidat tuomittiin heti laajalti. Muun muassa Notorious B.I.G:n äiti julkaisi Instagramissa kuvallisen viestin, jossa hän tuomitsi poikansa kuvan käytön tällaisessa paidassa ”epäkunnioittavaksi, ällöttäväksi ja pahimmanlaatuiseksi riistoksi”.

T-paidat vedettiin kohun myötä pois myynnistä. Nyt Kendall ja Kylie Jenner ovat julkaisseet virallisen anteeksipyynnön.

”Paitojen suunnittelua ei ollut ajateltu kunnolla loppuun, ja pyydämme syvästi anteeksi keneltä tahansa, joka on harmistunut ja / tai loukkaantunut, erityisesti artistien perheiltä. Olemme näiden artistien musiikin suuria faneja eikä tarkoituksemme ollut olla epäkunnioittavia näitä kulttuuri-ikoneita kohtaan millään tavalla. T-paidat on vedetty pois myynnistä ja kaikki kuvat on poistettu. Otamme opiksi tästä virheestämme ja pyydämme vielä anteeksi”, sosiaalisessa mediassa julkaistussa anteeksipyynnössä lukee.

Lue myös: Räppäritähden moka naurattaa netissä - sekoitti Kylie ja Kendall Jennerin

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat