Kuva: AOP

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat 2 -elokuvasta lisätietoja: "Viittauksia Harry Potter -elokuviin"

06.07.2017 14:30 - Senja Rapila

Elokuvasarjan toinen osa saapuu elokuvateattereihin marraskuussa 2018.

Eli suoraan asiaan: Mitä kaikkea uusimmasta Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuvasta tiedetään? Mashable-sivuston kokoaman infopaketin voit lukaista alapuolelta:

Mukana vanhoja ja uusia kasvoja

Ensinnäkin elokuvassa tullaan näkemään ensimmäisen elokuvan kaikki päänäyttelijät, kuten Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol ja Dan Fogler. Lisäksi mukana on Johnny Deppas, joka esittää Gellert Grindelwaldia, Ezra Miller, joka esittää Credenceä sekä Zoë Kravitz Leta Lestrangen roolissa.

Mukana on myös paljon uusia hahmoja, kuten näyttelijä Jude Law nuoren Dumbledoren roolissa. Callum Turner puolestaan tulee esittämään elokuvaan Newt Scamanderin isoveljeä.

Kerrotaan, että uudessa elokuvassa nähdään velhosirkus, mitä kaksi elokuvan uutta päänäyttelijää tähdittävät. Yksi sirkuksen tähdistä puolestan on Avengers: Age of Ultron -elokuvasta tutun Claudia Kimin näyttelemä hahmo.

Albus Dumbledore ja Gellert Grindelwald

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuva päättyi niin, että velho Gellert Grindelwaldin henkilöllisyys paljastui ja hänet teljettiin vankeuteen.

Ilmiselvästi hän ei siellä pysynyt pitkään, nimittäin elokuvan jatko-osa jatkuu muutaman kuukauden päästä siitä, mihin ensimmäisessä elokuvassa jäätiin. Nyt Grindelwald on nimittäin paennut vankilasta ja Albus Dumbledoren tehtävä on saada hänet kiinni entisen oppilaansa Newt Scamanderin kanssa.

Tuloillaan saattaa tulla melkoinen määrä draamaa ja tunteita, nimittäin Potter-fanit tietävät, että Albus ja Gellert eivät olleet pelkästään ystäviä. Albus oli rakastunut Gellertiin. Siitä ei ole vielä paljastettu tietoja, kuinka tämän kaksikon suhde esitetään valkokankaalla.

Viittauksia Harry Potter -elokuviin

Kertoman mukaan tulevassa elokuvassa on myös viittauksia ja yhteyksiä Harry Potter -elokuviin. Lehdistötiedotteessa on mainittu, että Harry Potter -fanit tulevat olemaan hyvin innoissaan näistä.

Uusi Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -elokuva saapuu teattereihin marraskuussa vuonna 2018. Elokuvasarjassa tulee olemaan yhteensä viisi elokuvaa.

Lähde: Mashable

Lue myös: Fanitekoisen Voldemort-elokuvan ensimmäinen traileri sai häkeltyneen vastaanoton - "Liian hyvä"

Lue myös: Harry Potter -fanit huomio! Tuore fanielokuva Kalkaroksesta avaa jälleen taikamaailman portit

Lue myös: Ensimmäisen Harry Potter -kirjan julkaisusta tänään 20 vuotta - J.K. Rowlingilta suloinen twiitti

Lue myös: Harry Potter -fanit huomio! Nyt voit kontrolloida televisiota taikasauvan heilautuksella

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat