Kuva: AOP

One Direction -tähti julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan rakkaansa kanssa lapsen syntymän jälkeen

08.07.2017 16:15 - Katariina Auvinen

Liam Payne,24, ja hänen kymmenen vuotta vanhempi rakkaansa saivat poikavauvan maaliskuussa. Pari pääsi viettämään kahden keskistä aikaa torstaina.

One Direction -komistus Liam Payne,24, ja hänen laulaja rakkaansa Cheryl Fernandez-Versini, 34, julkaisivat ensimmäisen kuvan yhdessä pitkään aikaan. He saivat ensimmäisen lapsensa maaliskuussa, jonka jälkeen ainakin Cheryl on pitänyt omalla tahollaan matalaa profiilia. Liam Payne taas keskittyy nykyisin soolouraansa koska One Direction on ilmoittanut olevansa tauolla. 

Cheryl julkaisi kuvan torstaina kuvapalvelu Instagramissa. Hän oli kirjoittanut kuvan alle olevansa treffeillä Liamin kanssa. Tuoreet vanhemmat bongattiin edellisen kerran viettämässä aikaa yhdessä kesäkuun alussa. 

X-Factor tuomarina ollut Cheryl tapasi Liamin ensimmäisen kerran laulukilpailun karsinnoissa, kun Payne oli vasta 14-vuotias.  Pariskunnan on huhuttu aloittaneen tapailun jo vuonna 2015, kun Cheryl oli vielä omalla taholtaan naimisissa. Virallisesti pari ilmoitti seurustelevansa viime vuonna. Pari kuukautta tämän jälkeen he myös ilmoittivat odottavansa ensimmäistä lastaan. 

Lähde: Mirror

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat