Kuva: AOP

Justin Bieberin fanit haukkuivat hänen eksäänsä kovin sanoin Instagramissa: "Apina"

12.07.2017 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Toisille Bieberin kommentti oli liikaa.

Poppari Justin Bieberin, 23, entinen heila, Sofia Richie, 18, on joutunut Instagramissa Bieberin fanien ilkeiden puheiden kohteeksi. Kaikki alkoi, kun Richie julkaisi omalla sivullaan kuvan itsestään. Otoksessa hänet nähdään ravintolassa, herkullinen pizza edessään.

Kuvaan satoi hetkessä monia kommentteja, joista yksi oli hänen entiseltä heilaltaan, nimittäin Bieberiltä, joka kehui kommentissaan Richien olevan kaunis ilmestys. Kyseinen kommentti ei mitä ilmeisemmin ollut miehen innokkaimpien fanien mieleen, sillä sen jälkeen käynnistyi todellinen myrsky.

Kyseisen kommentin jälkeen monet miehen fanit hyökkäsivät todella ilkein sanoin Richietä vastaan. Kommenteissa hän muun muassa haukuttiin h*oraksi ja apinaksi.

"Hän on todella kaksinaamainen nainen", sen sijaan kommentoi eräs Instagram-käyttäjä.

"Mitä oikein näet hänessä?", jatkaa sen sijaan toinen.

Tämän lisäksi kuvaan ilmestyi kasapäin käärme-emojeita. Elite Dailyn mukaan kyseinen emoji kuvastaa ihmistä, joka on kaksinaamainen tai selkään puukottaja.

Ikävä kyllä kyseinen tunteenpurkaus ei ole ensimmäinen laatuaan. Kun pariskunta seurusteli hetken aikaa muutama kuukausi sitten, sai Richie tuolloinkin lokaa niskaansa olan takaa.

Kuvan ja ikävät kommentit näet alta.

Lue myös: Justin Bieber haikailee ex-tyttöystävänsä perään? Ylistää kauniiksi

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat