Kuva: AOP

Kuin Romeosta ja Juliasta - perijätär Chloé Greenin isä ei hyväksy suhdetta Jeremy Meeksiin

27.07.2017 07:45 - Katariina Auvinen

Mallimaailman pahan pojan imagon saanut Jeremy Meeks ei ole viiden kuukauden seurustelunkaan jälkeen tavannut Greenin perhettä.

Pari vuotta sitten Jeremy Meeksin, 33, pidätyskuva levisi ympäri maailmaa. Maailman komeimmaksi vangiksi tituleerattu Meeks on loistanut vapautumisensa jälkeen mallimaailman huipulla. Hän myös erosi pitkäaikaisesta vaimostaan ja lastensa äidistä viime kuussa, kun Meeksistä otetut salakuvat perijätär Chloé Greenin, 26, kanssa levisivät ympäri maailmaa.

Kuvissa Green ja Meeks kuhertelevat varsin intiimisti jahdilla. Nyt eron jälkeen perijätär ja Meeks ovat avoimesti esiintyneet yhdessä. Greenin isä ei ole kuitenkaan ollut tyytyväinen tyttärensä uuteen poikaystävään. Naisen lähipiiristä kerrotaan The Sun -julkaisulle, että Meeks ei ole millään muotoa hyvä mies perijättärelle. 

"Meeksiä voisi verrata kivikautiseksi mieheksi, mutta Chloé on niin rakastunut tähän pahaan poikaan, ettei ymmärrä sitä itse," lähipiiristä kerrotaan.

Green ja Meeks ovat seurustelleet jo viisi kuukautta, mutta miljoonaperijätär ei ole vieläkään esitellyt vankilassa istunutta poikaystäväänsä isälleen. Ystävien mukaan Green on viitannut kintaalla hänen isänsä varoituksille ja avoimelle Meeksin paheksumiselle. 

Chloé Greenin isä Sir Philip Green on kauhistunut tyttärensä uudesta rakkaasta. Hän on kertonut myös julkisuudessa, että ei oikeastaan halua tavata kasvotusten Meeksiä. Greenin ystävät ovat myös arvelleet, että pahan pojan imago on saanut perijättären alkujaankin tuntemaan vetoa Meeksiä kohtaan entistä enemmän. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Lue myös: Pidästyskuvastaan tuttu komistus Jeremy Meeks eroaa vaimostaan - suutelukuvat olivat liikaa

Lähde: The Sun 

Kilpailut

Uusimmat