Kuva: Splash

Robert Pattinson oli saada potkut Twilight-elokuvista - yllättävä syy!

28.07.2017 08:48 - Anna Hopi

Suosittu näyttelijä paljasti radio-ohjelmassa hämmentävän syyn, miksi hänen pestinsä vampyyrikomistuksena oli vaakalaudalla.

Teinien ympäri maailmaa suosima Twilight-elokuvasarja nosti Robert Pattinsonin julkisuuden keskiöön. Mies näytteli elokuvissa Edward Cullen -nimistä surusilmäistä vampyyria. Pattinson on sittemmin näytellyt monissa muissakin elokuvissa vampyyrielokuvien kuvaamisen jälkeen. Uutta Good Time -elokuvaa promotessaan tähti vieraili Howard Sternin Sirius XM -radio-ohjelmassa, jossa kertoi saaneensa milti potkut isoimmasta tähtiroolistaan.

Hän otti roolin vampyyrikomistuksena liian vakavasti ja esitti kärsivää miestä niin taitavasti, että se oli kuvausryhmälle liikaa. Pattinsonin agentit piti hänelle puhuttelun.

- Luulin, että olin kuivilla. He lensivät paikalle ja sanoivat, että sinun täytyy tehdä päinvastoin kuin mitä olet näytellyt, tai saat potkut tänään, hän kertoi ohjelmassa.

Tähti paljasti myös sen, että oli niin hermostunut mennessään kyseisten vampyyrielokuvien koe-esiintymiseen, että otti rauhoittavaa valium-lääkettä puolikkaan pillerin ennen sitä. Tuloksena hän ei ollut saada silmiään auki esiintymishetkellä.

Lähde: Daily Mirror.

Lue myös: Robert Pattinson erotettiin eliittikoulusta myytyään vanhoja pornolehtiä luokkatovereilleen

Lue myös: Robert Pattinson avautuu Twilight-elokuvan seksikohtauksesta

Kilpailut

Uusimmat