Kuva: AOP

Blake Lively avoimena vanhemmuudesta: "Älkää sanoko tytöille, että he voivat tehdä mitä vaan"

04.08.2017 19:15 - Katariina Auvinen

Kahden lapsen äiti on pyhittänyt näyttelijäntyöstään aikaa perheelleen.

Näyttelijä Blake Lively, 29, antoi Glamour-lehdelle pitkän haastattelun, jossa Lively avautui myös vanhemmuudesta ja sen tuomista haasteista. Lively on naimisissa kollegansa Ryan Reynoldsin, 40, kanssa. Pari viettää aikaa Vancouverissa, jossa Reynolds näyttelee parhaillaan tulevassa Deadpool 2 -leffassa. 

"Olemme päättäneet, että näyttelemme vuorotellen. Kun Reynolds kuvaa elokuvaa, me olemme täällä tyttöjen kanssa perheenä. Kuvausten jälkeen minulla on pari projektia jonossa. Näin voimme olla yhdessä koko ajan." 

Kaunotar on aktiivisesti mukana tekemässä työtä lapsikauppaa vastaan. Hänen omat tyttärensä, Inez ja James, ovat 1 ja 3 vuoden ikäisiä. Hänen mielestään erityisesti tyttölasten kasvattaminen on haastavaa.

"Vieläkin vallalla on oletus, että tytöille pitäisi kertoa, että he voivat tehdä mitä vaan. Älkää kertoko heille sitä, koska he tietävät sen jo. Sen sijaan meidän pitäisi kannustaa heitä, eikä luoda heille epävarmuutta." 

Blake Lively sanoo avoimesti, ettei hänellä ole mitään tietoa siitä, miten hän onnistuu rohkaisemaan omia lapsiaan tavoittelemaan unelmiaan. 

"Koitan ottaa opikseni koko ajan ja olla tuomatta omia epävarmuuksiani heidän tielleen." 

"Sanat täydellisestä elämästä yksinkertaistavat minua"

Monissa artikkeleissa Livelyn elämä vaikuttaa täydelliseltä. Hänellä on täydellinen työ, vartalo, mies ja perhe. Kaunotar kuitenkin pitää puheita enemmän negatiivisena kuin positiivisena asiana. 

"On minullakin omat ongelmani. Tuollaiset sanat täydellisestä elämästä ja kaikesta muustakin, yksinkertaistavat minua. Ennen haastatteluja minä yleensä ahdistun, koska en tiedä mitä tulevan pitää. " 

Lively myöntää, että hän ja hänen miehensä ovat molemmat ujoja ihmisiä, jotka ovat parhaimmillaan juuri näytellessään. Nykyisin naisen elämässä perhe on hänelle tärkeintä maailmassa. Hän haluaa jakaa omia neuvojaan ja kokemuksiaan jälkipolville. 

Lue myös: Ryan Reynoldsin kauniit sanat vaimostaan: "Hän on tehnyt minusta empaattisemman"

Lähde: Glamour 

Kilpailut

Uusimmat