Kuva: AOP

Jennifer Lawrence, 26, puhuu 48-vuotiaasta miesystävästään - "Sanoin hänelle 'haista v**tu'"

10.08.2017 12:45 - Iiro Myllymäki

Jennifer Lawrence seurustelee elokuvaohjaaja Darren Aronofskyn kanssa.

Tähtinäyttelijä Jennifer Lawrence, 26, seurustelee 22 vuotta vanhemman elokuvaohjaaja Darren Aronofskyn, 48, kanssa. Lawrence näyttelee Aronofskyn ohjaamassa mother!-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa syyskuussa. Kaksikko alkoi tapailla toisiaan elokuvan kuvausten jälkeen.

Elokuvan kuvaukset oli rankka kokemus Lawrencelle. Mother! on psykologinen trilleri, jonka kuvauksissa nainen joutui haastamaan itsensä toden teolla.

- Minun piti mennä synkempään paikkaan mielessäni kuin koskaan elämässäni. En tiennyt, selviäisinkö siitä, Lawrence kertoo Voguen haastattelussa.

Darren Aronofsky (kuva: AOP)

Nainen kertoo, että kuvaukset äityivät pahimmillaan niin intensiivisiksi, että hän päätyi hyperventiloimaan ja hän loukkasi kylkiluunsa.

- Minulle jouduttiin antamaan lisähappea. Minulla oli happiletkut sieraimissani, ja sitten Darren tulee sanomaan, että kuva oli epätarkka ja kohtaus pitää kuvata uudestaan. Sanoin hänelle, että ’haista v**tu’, Lawrence muistelee.

Energiat kohtasivat

Lawrence sanoo ohjaajasta ja nykyisestä miesystävästään, että heidän energiansa kohtasivat keskenään. Nainen ei suhtaudu häneen enää ensisijaisesti ohjaajana.

- Viimeisimmän vuoden ajan hän on ollut minulle ensisijaisesti ihminen. Olen ollut aiemmin sellaisissa ihmissuhteissa, joissa olen ollut vain hämmentynyt. Hänen kanssaan en ole koskaan hämmentynyt.

Voguen haastattelussa Lawrence myös puhuu vitsikkäästi miesystävänsä koulutustaustasta. Aronofsky on opiskellut huippuarvostetussa Harvardin yliopistossa.

- En yleensä pidä Harvard-tyypeistä, koska heillä on jatkuva tarve mainita käyneensä Harvardin. Hän ei ole sellainen, Lawrence sanoo.

Lue myös: Jennifer Lawrencen tähdittämästä mother!-kauhuelokuvasta ensimmäinen traileri - katso

Lähteet: Vogue, Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat